Mucize07 Merhaba hanımlar ilk hamileliğim ve kızıma ne isim koyacagima karar veremiyorum aklımda 4 tane isim var hangisini koyayim yardim edebilirmisiniz🤗 Asel Defne Nisa Esila
Asil28 Mucize07 tek ben karar veremiyorum sanıyordum 😂😂😂 bende Deniz ve Duru arasında kararsız kaldım. ya da bunların yanına ikinci isimde ne olabilir?
Ahsennnn Nisa bence kısa ve öz . Defne yaz kış yeşil duran ağaç demek esilanın anlamını bilmiyorum kulağa hoş gelenlerin anlamı olmuyor genelde isim çok önemli anne babanın ilk görevi ve sorumluyuz
uyanancirkiin Ahsennnn aynen öyle defne sade olmamalı yanına anlamı güzel bi isim daha koyulmalı. Kızımın adı Defne Erva bu yüzden 😅
poyrazinannesi1 Asel veya defne içlerinde en güzeli bence. Asel koyarsanız oğlunuz olursa Asil koyarsınız uyumlu olur.
Melos10ur E S i L A kızımın ismi kim duysa çok begenir anlamini sorar ismi gibi kenside güzelleri güzeli kızım 😘
Dilhunizade Mucize07 bende sizin gibiyim 28 hafta olacaz hala isim bulamadim berra,meva ve meryem isimleri arasinda gidip gekiyorum bende