Acrbaby Rabazcan benim yüksek ilaç tedavisine başladı doktorum canım , ursofalk diye bi şurup kullanıyorumm . 37. Haftadayım
Acrbaby Rabazcan degerler cok yukselirse ve dusmezse 38. Haftayi gecirmeden sezaryen dogumla aliniyor canim
Rabazcan Fulyaa ben daha baktırmadım ama kasınıyorum 3 gundur falan ondan supelendıler teşekkür ederım canım
MehtapKB Acrbaby olması gereken değerler kaç peki toklukta ?,benim sonucum çıktı ama doktorum sıkıntılı bi durum olursa ararım demişti,aramadı,yine de içim rahat değil,değerim 3 çıkmış
MehtapKB Rabazcan o an gittiğin duruma göre değişiyor sanırım,bana aç mısın dedi hayır dedim,yine de baktılar
Acrbaby Rabazcan bebekte sikinti yok normal dogumu beklicez dedi demekki cok fazla yuksek degil degerlerim 🤷♀️
Rabazcan Kızlar yaptıramadım testı bayram tatılı die ozel hastane bıle bayramdan sonraya attı ınsanların umrunda degılki ne oldugu size bekleyecem 9 gun ınsallah bebege bı zararı olmaz nasıl beklıyecem orasını bılmıyorum tabı
Fatmadeniz Benımde çok kaşıntım vardı Kadın Doğum doktoru anlamadı dahi ne yapacagını cildiyeye gittim kanda safra miktarına bakılmamış dedı pazartesı sonucu çıkacakmış çok kaşınıyordum ağlıyordum geceleri şimdi eczaneden alovera kremi var onu sürüyorum biraz rahatlatıyor bakalım bizde ne cıkıcak şanssızlıgımz bayram girmesi hrmde 10 gün
Rabazcan Fatmadeniz benımde kasıntım cok artık kasınmaktan falan gectım canım ben onada razıyım ogluma bısey olmasında ona dua edıyorum baya bı sure gecıcek uzerınden cunku beklemenın kac hastalık bebişin