2609nrgl Kızlar geçen ay sonuç alamadım klomen ve ovitrella ile bu ay klomen kullandım ama iğne olarak gonopetyl verdi bu iğne nedir ne amaçlı kullanılır aranızda kullanan var mıdır bu da diğer iğne gibimi
Melisakpln 2609nrgl klomen ile hiç kendini yorma. Hocana danış gonal f ipne tedaviai çok iyi bir tedavi ben öyle gebe kaldım yumurta çoğaltan bir ipne
Susu_09 Klomenle bende sonuç alamadım femara kullandım otriville ile birlikte hamile kaldım klomene göre femara daha etkili
2609nrgl Susu_09 doktorumda öyle düşündü klomen sende işe yaramadı demek dedi ama diğer ilaçlarda yok dedi Türkiye de
Bfduam Melisakpln kaçıncı denemede kaldın bu iğneyle kaç yumurta, kaç ml le? Ben iki ay önce kullanmıştım olmadı. Ve yan etkileri oldu fazlasıyla, sende?
Melisakpln Bfduam ilk denemeyle kaldım sağda 22 solda 18 ml ve büssürü yumurta çoğalmıştı üzüm salkımı gibi
Bfduam Melisakpln pko yok di mi? Yan etkileri oldu mu hormonal sonuçta? Günde kaç ml vuruldun? Ben 250/ 300 ml di.
Melisakpln Bfduam yan etkisi şöyle çatlatma iğnesinden aonra kasık ağrısı oldu 2 r3 gün. Oda yumurtalıklar büyüdüğü için çok şükğr etkisini gördük
Melisakpln 2609nrgl kesinlikle tavsiye ederim. Boş bol şeylerle uğraşmaya gerek yok ben denedim çünkü yok klomenmiş yok şuymuş. Bende pkos harici yoktu baska bısey ama bu iğne büssürü yumurta oluşturuyor benım bussuruydu