Fulyaaa1 Merhaba arkadaşlar 32 haftalık hamileyim balık yiyemiyorum geç kaldım biliyorum ama henüz balık yağı başlamadım kullananlar hangi marka kullanıyorsunuz?
Zynp44 Fulyaaa1 bende et ve balık tüketmiyorum normalde de yemem ve sevmem dr bilgisi var. Elenatal 2 kullanıyorum 3. Paketim bu baya iyi bi ilaç
Carriebradshow Fulyaaa1 venatura 1600 lük olanı tavsiye ederim. Piyasadaki epa ve dha oranı en yüksek omega3 lerden birisi. Fiyatı da makul.
Zynp44 Fulyaaa1 valla bi eczanede 85 birinde 79 ahahah hastaneye yakın eczaneden alma daha ucuz oluyo ahahah
Eslem_1 Fulyaaa1 ınnate pronatal omega3 destekleyici vitaminler de var içinde ve doğuma kadar kullanacağım 🌸doktorunuz bu konuda hiç öneri yapmadı mı
Fulyaaa1 Eslem_1 teşekkür ederim 🙏🏻 evet yaptı ama eşim ilaç içmek yerine balık yememi istedi hep bahane buldum yiyemedim 🥴
Fulyaaa1 Civcivinannesiii çoğunluk onu önermiş ve onu duyuyorum muhtemelen ondan yana seçerim ama geç kaldığıma üzüldüm şimdi 🥴
Fulyaaa1 5Yasemin_ @Deletedmom623737 bu markayı da degerlendiricem bide cok övülüyor teşekkür ederim 🌸🌸
Reyhanhnm Fulyaaa1 13 haftadan itibaren doktorum imom başlatmıştı bitti ikinciye yine yazdı kendileri gerekli görünce de veriyor
Ezgiduru Fulyaaa1 innate kullaniyorum icinde bircok vitamin falan var omega 3 te var. Midemi de rahatsiz etmedi sukur