dugmeannesi Kızlar ayıptır söylemesi eşim et pirzola almış . Tavada yapıp yiyelim diye ama ben çiğ kalmasından korkuyorum malum hamileyiz tavada nasıl yapıyorsunuz kaçar dakika pisiriyorsunuz bilenler yardımcı olabilir mi. Hakkınızı helal edin nolur 🙏
BIR_SIYAH__HIAYESI63 dugmeannesi ben duduklude haşlayıp sonra yağda kizartiyorum çok güzel pişmiş oluyor.
Mervepera dugmeannesi canım ben 3 dk 3 dk 2 tarafi pisiriyorum gözünle iyi gozlemle bazen çok pismiste oluyo cig kalmaz yap gitsin tavada alinca kes bak olmadı pismismi diye 🤭
Tugbasahin dugmeannesi ben once bi kapta zeytinyag tuz kekik harmanlayip biraz bekletiyorum sonra tavada kisikta pisiriyorum iki tarafini hemen pisiyor zaten
3mlek2bebkannesi dugmeannesi yarım su bardağı su koyup kendi suyunu salıp çekene kadar pişiriyorum snra tereyağı koyup önlü arkalı 2-3 dakka daha tutuyorum
dugmeannesi BIR_SIYAH__HIAYESI63 çok mantıklı aslında kaç dakika düdüklüde kalıyor bide yağ su filan katiyormusunux
ipekveatlas ben de kısık ateşte pişiriyorum yavaş yavaş birde ne kadar doğru bilmiyorum ama bıçak batırıp içindeki kanı akıtıyorum yoksa yiyemem zaten çok sevmem:(
Ysgl26 Önünü arkasını tavada mühürleyip düdüklüde 40 dakika pişiriyorum ben.hem yumuşacık oluyor hem de pişti mi derdim olmuyor.
poyrazinannesi1 Ben yağla baharatla harmanlayıp fırına atıyorum, yarım saat bırakıyorum. Pişmiş oluyor. Fırında da lezzetli oluyor, tariflere bakmanızı tavsiye ederim.
BIR_SIYAH__HIAYESI63 dugmeannesi su tek katiyorum birazda tuz canım o ete bağlı 20 dk 30 dk arada bakın pişmemiş tekrar pişirin ama uyanmasın dikkatlice 🤗🥰
ipekveatlas dugmeannesi valla bi kere tavada yapmıştım yapışmayan sonra hep fırında yaptık orada daha iyi pişiyo. ben kekik ve az bisey zeytinyağında bekletip öyle tavaya atmıştım
Tugbasahin dugmeannesi farketmiyo siviyag da olur zeytinyagda yapismaz az yagli tavada pisirebilirsiniz
kahvesever__ dugmeannesi güzelce söylüyorum tavada pişiriyorum çiğ kalmıyor güzelce pişerse ha birde pişerken aralarına bıçak sokun o zaman çiğ hiç kalmaz iyice pişer bilginiz olsun
Deletedmom623737 dugmeannesi Tavada mühürledikten sonra kekik sarımsak tuz domates rendesi salçayla bi sos yapıyorm üstüne döküp bide sosla pişiriyorum heryeri pişmiş oluyor sosta baya güzel çekmiş oluyor
dugmeannesi Deletedmom623737 Bu seferlik tava da yapayım kizartayim bir sonrakine dediğiniz gibi yapicam . Tarif ettiğiniz sos gözümde canlandida üff yani 😍😍😍