fatima1 Kuru fasulye Haşlanmış Et Pirinç pilavı Ve canım cok istedi sabahtan kalkıp sardım asma yaprağı sarması :)))
arzuhasan BIR_SIYAH__HIAYESI63 ya bunu bende cok merak ediyorum evde kac gundur bise pismiyor yemek yapmaya karar veriyirum gidiyorum ama vazgecip geri yatiyorjm 😊
BIR_SIYAH__HIAYESI63 arzuhasan bende öyleyim canım yalniz değilsin sıfır enerji hep uyumak istiyorum yorgun gibiyim ne zaman geçecek ya :(
Zeydomer_12 Oyku3005 Şehriye çorbası pırasa yemeği makarna mor lahana salatası ve eşim pizza alicak. 😊
Firu123 SEVGIMSEN bizim burda (Antalya) tavuğa terbiye veriyorlar sanırım o yüzden ismi öyle 😂 Yumurta sarısı limon çırpıp döküyorlar sanırım terbiyeleyende o 😂
Hulalp Oyku3005 esim gorevde oldugu icin ben tekim kendime kiymali bezelyeli patates yemegi yaptim 🙈🤭
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Gizem260 oyle canım ya :(( acıkınca daha mide bulantısı oluyor çubuk kraker kek filan idare ediyoruz ama çok zor bi iş yapasım yok sıfır enerji seninde oyle mi :(
Ece003 Melekk12 böyle daha güzle oluyor Ocak çok batıyor ama fırından daha lezzetli oluyor ben hep öyle yapıyorum
Meryemtolga Oyku3005 yemek yapmadim bugun migrenim tuttu yataktak cikmadim . Esimle balik yemeye geldik su anda.
basakerdvn Oyku3005 karnıbahar kızartması, bezelye yemeği, pilav, eşim istedği için patates kavurması ve akşam çay yanına haşhaşlı revani