Ftynur Oyku3005 Hiç ne yapıcam derdi yok kaynanam karşı dairemde oturuyor yeme içme bir canım isterse veya farklı yemek görürsem yapıyorum diğer zamanlar kaynanam yapıyor sağolsun veya ne yapıcağın öğrenip ben yapıyorum
byzknn Oyku3005 karnıyarık, mercimek çorbası verdi canım annecimm 😅 bende yanına pilav yaptım akşama da etimek tatlısı yaptım çay koydum sadakatsizi bekliyorum 🤩🤩
Merii2704 Oyku3005 tutmaç çorbası bulgur pilavı salat fasülye eşim sağolsun 🙏🏻 Ama hiç birşey yiyemiyorum 8 haftadayız 😪
edanurbalci Ay ben çok üşeniyorum yapmaya. Zaten çalışan insanım herkes karnını bi şekilde doyurup otursun banane 😄😄
Firu123 SEVGIMSEN bizim burda (Antalya) tavuğa terbiye veriyorlar sanırım o yüzden ismi öyle 😂 Yumurta sarısı limon çırpıp döküyorlar sanırım terbiyeleyende o 😂
Gulcansckn Aynur47 hahahaha 2 gündür benimde canım aşırı beyaz lahana sarması çekiyor, lahana bana bakıyor ben lahana çok üşeniyorum 🤣🤣
1Cicekanne Oyku3005 fellah köftesi yaptım yanına da ayran tamam 😍 yedik mütüştü 🤣😂 uzun zamandır pek bişey yiyemediğim için bayram gibi geldi