barbarosunannesi Yoyko 8in1 anne yanı park yatak sipariş ettim. Kumaşı ve kalitesinden dolayı tavsiye üzerine aldım. Kargoda bugün gelirse tekrar yazarım size
Meleklerim34 Asdfjcjd ben joie tercih ettim excursion change&bounce modelini aşırı beğendim kumaşı vs çok kaliteli tavsiye ederim
Eda_Esen Asdfjcjd bende almadım bakıyorum ama eşele madre ile Kraft calipsolar çok hoşuma gidiyor ama fiyatı biraz fazla
barbarosunannesi Simgeyuca bizimki de geldi. kurup baktık hemen çok hoşuma gitti kumaşı kalitesi. İnşallah kullandığımız da da aynı memnuniyetimiz devam eder
burcusami Nebyaa bende cok beğenerek aldim, kısmet olursa 9 gün sonra doğumum var bakalım beğendiğim kadar güzel mi görücez ☺️
Simgeyuca barbarosunannesi inşallah sabırsızlıkla bekliyoruz kullanacağımız günleri rabbim herkese nasip etsin 🙏🏼 Bu arada nevresim takımı yaptırdınız mı içine
Elfs Asdfjcjd park beşikler aşağı yukarı birbirinin aynısı önemli olan tip olarak hangisini beğendiğiniz. Ben yoyko 8 in 1 aldım
Gudu Bende 7 sene önce oğluma kraft summer almıştım nasipse kizima da onu kullanıcam yeni gibi duruyor.