She Anne yanı beşik chicco next2me alanlar kaça aldınız? E bebekte falan 949 TL. İndirime giriyor mu bu ürün hiç?
rileyss She ben ebebekten baby&plus anne yanı aldım. chicconun yarı fiyatına ve hemen hemen aynı. chicco da indirimde bile hep 700 küsür liraydı hiç daha ucuza görmedim ama tutumluannede ikinci el olarak var 400-500 tl civarında
Asya_2402 She ben de baby plus safe Side aldım 450 liraya hemen hemen aynı özelliklere sahip fazla para ödemek istemedim çünkü zaten odası için büyüyen beşik ve mobilyasını da aldım 4-6 ay kullanacak miniğim inşallah 2 katı ödemek mantıklı gelmedi
She rileyss sallanıyor mu peki sizin aldığınız. Kullanma şansınız oldumu ilk bebekten falan nasıl memnun kaldınız mı diye sorucam:)
rileyss She evet sallanıyor, kurduk denedik ama daha bebişimiz doğmadığı için kendimiz baktık sadece. sallanınca hiç ses çıkarmıyor neredeyse. biz begendik acıkcası
aryaniris biz de aldik🙋🏻♀️ next to me dream... bej rengi.. henuz dogmadigi icin kullanmadik ancak ozellikleri bize gayet hitap ediyor, memnunum😊 tahta parmaklikli besikleri psikolojik acidan begenmiyorum hapis gibi... sepet besikler de yuksek ve bebek gorunmuyo her acidan...
She AiA valla onu daha almadık Bi gelsin de kargo:) onunla ilgili bir fikrim yok netten bakacağım yatak kısmında.
She Asya_2402 evet haklısın onlarda baktık ama yorumlarda pek memnun göremedim insanları. Bi de biraz kalitesiz geldi kumaşı.
Asya_2402 She aynı model bide prego’da vardı onun kumaşı daha iyi gibiydi Ona da bakabilirsiniz öyleyse
She Asya_2402 baktım hepsine. 200-250 TL için gerek yok dedim. 700 e bulmuşken chicco Yu aldım. Tşk ler.