Canbat91 Sağlık ocağında gebelik kan testi yaptırdım 8 gün geciktiği günde. Beta hcg 2015. Hemşire iki hafta sonra ultrasona gidebileceğimi söyledi sizce ne yapmalıyım beklemeli miyim
Duy_gu Canbat91 bekle canm 2hafta beklemen gerek yok gayet iyi sonucun 1 hafta sonra git ve kontrol ol bence ama betanı takip et
Bilge2019 Canbat91 değerin güzel çıkmış keseyi bile görebilirsiniz belki istersen hemen git istersen 1 hafta sonra hayırlısı olsun😊
MihrimahVeAnnesiii Canbat91 hemşire o şekilde dediyse kesinlikle bekleyin . Sonda görüldü görülmedi acaba görülecek mi diye bir sürü stres .hemşire iki hafta dediğine göre öyle yapmalısın bizden daha iyi biliyordur eminim😊
Nehir-Poyraz Canbat91 iki hafta çok uzun bence iyi değerin iki gün sonra git keseyide görürsün hem canım
mavi18_ Yani bence 2 hafta uzun bir süre. Herkeste kese farklı görünüyor sonuçta. Ben sizin yerinizde olsam giderdim bi kadın doğum uzmanına. Betayı düzenli takip etmek de önemli tabi sağlıklı gebelik için. Hayırlı olsun bu arada☺️
Merveofs Bence de 2 hafta uzun. Değerin iyi. Benim 631 çıkmıştı 2 hafta sonra görünmüştüm doktora bebek görünmüştü o değere rağmen
Zuzu04 Bence 2 gün sonra gidin hem betaya tekrar bakılmış olur hemde muayene olmuş olursunuz 2 hafta uzun bi süre ben dayanamazdım heralde :)
Mubufe Canbat91 2 hafta beklemenize gerek yok beta güzel bence iki gün sonra 4 binleri geçmiş olur ben 4887 ile karından kese gözkmüştü
o1anneadayi Canbat91 bence beklemelisin simdi gidersin bebek görünmez veya kalp atışı duyulmaz boşuna kendini üzersin ne kadar ileri haftada gitsen o kadar iyi canim kendim yaşadım ordan biliyorum