karamella_ Kızlar 2 hafta sonra 35 haftalık olacam ve muaynem var çatı muaynesi yapar mı doktor kaçıncı hafta da yapiliyor
Ece003 karamella_ bende 33+3 haftalık hamileyim 35. Haftada gel çatı muayenesi yapalım dedi nasıl oluyor İnan bende bilmiyorum merakla bekliyorum 😄
ozmus karamella_ 35 çok erken değil mi ya? Ben 37+1im bugün gittim 38de yapacak çatı muayenesini şu an gerek yok dedii
ozmus Ece003 2 parmakla pelvis kemiklerinin genişliğine bakılıyor. Bebişin kilosuna göre karşılaştırma yapıyor normal doğum olabilir mii diyr
karamella_ Ece003 bana demedi bakalım diye ama nolur nolmaz yapılabiliyor demekki bende hiç bilmiyorum ya 😂 aynı haftamız yalancı sancıların başladımi bende başladı gibi bel ağrısı adet sancısı gibi
ozmus Ece003 kordonla normal yapanlar var tabi ama bilmiyorum 😊😊 eğer normal olmayacaksa çatıya gerek yok sanırım
Ece003 karamella_ evet 29. Haftada başladı sancılarım 😄bizimki aceleci Zaten erken doğucak gibi hissediyorum hep
Ece003 karamella_ erkek en son gittiğimizde 30+5 2.040 kgydi şuan 33+4 haftalık olduk 35 haftada çatı muaynesi ve kontrol var sizin kaç kg
karamella_ Ece003 maşallah bende 33 haftalikken gittim 2120 gram yediğin kilo aldıran bsy varmı benimki haftasıyla uyumlu ama bana az geliyo 😊
Ece003 karamella_ yumurta yiyordum ama son bir haftadır yumurta yediğim anda kusuyorum 🤷♀️Anlamadım gitti