ismailgamzepaytoncu Merhaba kızlar dün 513 kilo olduğunu öğrendim 22 haftaligim az geldi sizce ne yapmama lazım kilo alsın diye
MelikeHayrunnisa ismailgamzepaytoncu bende 21 haftalığım 432 gr dedi ama gelişimi güzel dedi. Bana da az geldi kilosu
sudamlasi ismailgamzepaytoncu bence gayet iyi hiçte az değil ne bekliyomuş ki..benm 21 haftalıkken 450 gr dı. Sen sağlıklı beslen yeter yumurtanı sütünü aksatma☺️
Burhandilek ismailgamzepaytoncu ben 22 haftalikken 430 gr di benimki daha az ona kalırsa doktorum normal dedi
Muhammedamine ismailgamzepaytoncu ya hayır gayet iyi bu haftada ne olack tı bir kilomu . Bence gayet güzel kilosu bu kilo işi genetik bir durum yemeyle içmeyle pek alaksı olduğunu düşünmurum ama kansızlıkta bebeğin kilosunun az olabileceğini biliyorum
istanbulluanne Benimde 21. Haftada 512 grmdi banada az gelmişti ama doktorum fazla bile demişti canm. Bence normal kilosu.
eCeCik Bu kilolar neye göre az geliyor size ben anlamıyorum doktor 10 sene okul okumuş normal diyor ama size az gelmiş garip🤷🏼♀️ normal diyorsa normaldir biraz rahat olun
MelikeHayrunnisa eCeCik bu benim 3.gebeliğim sanırım ötekilerle kıyaslamaya gidiyorum😊Anne yüreği işte bende kilo almadığım için beslenmemde mi bi sıkıntı var diye düşündüm
eCeCik MelikeHayrunnisa azcıkın rahat olun 🌸 bebeğin kilosu değil sağlığı önemli siz stres yapmayın o tombikleşir🌸
Yasminadem Yarın 26 hafta oluyoruz bugün doktor kontrolüm vardı bebişimiz 953 gr olmuş doktorumuz bi tık önden gidiyor dedi