Gulseninannesi
Canım biz bilemeyiz benimde öyle olmuştu durmuştu 40mdan sonra tekrar çok şiddetli başlamıştı gittim kist var falan dedi doktor ilaç verdi. Bence sende geciktirmen hemen bi doktora görün.
Muhammedamine
[bilinmeyen] başka doktora gidin bu şekilde beklemek niye
Ozgun
[bilinmeyen] sizi telaş ettirmek istemem ama söylemek zorundayım içerde bebeğin kordonu bi parçası ya da pıhtı kalmış olabilir bu bahsettiğim durum çok ciddi bir durum hemen acile gidin müdahele etsinler
sudamlasi
[bilinmeyen] doktoruna ulaşmayı bekleme önemli bişey vardır belki bence direk hastaneye git
Ozgun
[bilinmeyen] bilmiyorum ama bu kadar fazla kanamanın olması normal gelmedi dediğim gibi doktora görünün bence belki ciddi bir durum değil ama ya ciddi bi durumsa?
EdanurBa
[bilinmeyen] mutlaka doktora gidin
Nazkin
[bilinmeyen] en yaki acile gidin bence doktorunuz yoksa 🙏🏻
EsraPureLoveAkyol
[bilinmeyen] normal doğummu yaptın sezaryanmı
Damlaaaa
[bilinmeyen] 40ımın icinde ilk bebegimde benimde oldu böyle bi kanamam hatta bacaklarimdan akiyodu acile gittigimde cok korktum doktor muayene etti eger biraz fazla hareket ettiyse n iceride birikmis olan kan damarlar gevsediginden kendini birakiyomus bana oyle dedi serum takti ilac verdi kesildi korkma sende Allahin izniyle kotu bisi yoktur ama ihmal etme...
Gulseninannesi
[bilinmeyen] ilk bir hafta kanamam olmuştu sonra azıcık azıcık gelmişti 1 ay böyle devam etti sonra bitmişti. 40 günden sonra yoğun bi şekilde geldi baya sürdü bende gittim doktora
Duyguynrky
[bilinmeyen] enfeksiyona bağlı birşey olabilir ara ara durup başlıyor çünkü bence başka bir doktora git
MbsN
[bilinmeyen] oyle bir sey soyleyen doktoru sikkayet edin Ben olsam rahat duramazdim kesinlikle kanama sonucta Hersey olabilir goturecek kimse yoksa tek basina git InsAllah kotu bir sey degildir ama bukadar rahat davranilmaz ya acile gidin bir muane etsinler
Duyguynrky
[bilinmeyen] risk almak istemiyorlar demekki ciddi bir sıkıntı olabilir acilden giriş yap doktoruna ulaşmalarını sağla. Doktorunun kendi numarası sende yok mu?