Neslinurr Esimle yumurtlamadan bir gun once beraber oldu sabah ovuslasyon testi yaptigimda cift cizgi gordum sonraki gunler beraber olamadik yumurtlama dan bir gun once olmustuk boyle hamile kalanlar varmi aranizda
Pemberuya Neslinurr Bizde bu ay öyle oldu çok bekledim ama olmadı bebiş maalesef:( inşallahhhh senin vardır canımmmm🌸🥑♥️
Neslinurr Esenkaplan Pemberuya ins vardir o kadar emek verdik vitaminler aldik ovulasyon testi aldim ama yumurtlama cift cizgiden bir gun once oldu birliktelik sonra olmadi bakalim kalicammi
Esenkaplan Neslinurr canim hic kendini üzme sıkma ALLAH hayirli zamanda nasip ediyor bende devamli öyle her ay beklerdim ama sen hiç üzülme ben test yaptım negatif cikti sonra 2 gun sonra pozitif cikti hayirlisi olsun sağlıklı hayirli evlat versin ALLAH isteyen herkese kac yıllık evlisin
Seminay Neslinurr sprem 72 saat galiba canlı kalıyor yakınsa yumurtalaman birliktelikten önce ihtimal var yüksek
Tuba4629 İki gün önce olmuş olsa yine gebelik olabilir çünkü sprem içerde 72 saat yaşayabiliyor canm 😊