2609nrgl Kızlar aranızda bu iğneden kullanan varmı klomen tedavisi gördüm bu ay 2. İlk ay ovitrrlla çatlatma iğnesi vermişti ama bu ay bu u verdi doktorum hiç bir bilgim yok 2 tane vurulcakmışım araştırdım birşeydd bulamadım
Snglseyma 2609nrgl cnm bana da çatlma iğnesi btne vurdu bi yumurtan iyi gelişmişti çatlayack durumda olduğu için bu iğnenin zararı yok burda çk kşi bu iğneyle iyi sonuçlar almış düşünme akışına bırak doktorn dedklrni yap iğnemn 9. Günü
Hira6565 2609nrgl merhaba canım kusura bakma yeni gördüm ovitrelle çatlatma ignesini bende kunlandim beraberinde gonapeptly iğnesini yaptım kimyasal gebelik yaşadım 🤦🏻♀️
2609nrgl Snglseyma zararı olduğundan değilde ilk ay ovitrella kullanmaıştım acaba fark ne veya bu iğnede de ilişki için onemli bi daat varmı 2 yumurtam oluşmuş sağda
Snglseyma 2609nrgl bana yaptğı gün öğlen 12 de gece 12 de yap dedi gün aşırı dedi gece 12 üç ilşki olck ddi
Snglseyma 2609nrgl vala cnm doktorlr ne yptğı belli mi burda olym herkese frklı şeyler denlmş brtnesi ddği dğrule tutmyo
_yasemin_ 2609nrgl gonapeptyl özel bir çatlatıcı iğne 11 mm büyük follikul sayısına göre hcg enjeksiyonu olan pregnly veya ovitrelle yerine gonapeptyl yapmak ohss riskini önler . pco mu var sende canım? Mesela bende çok follikul olduğu için gonapeptyl çatlatma iğnesini kullanmıştım.
2609nrgl _yasemin_ evet pco var daha öncesindr kendi başıma 4 kere hamile kalmadım ama maalesef sağlıklı değillerdi inşallah bunca emekten sonrada olur
2609nrgl Hira6565 geçmiş olsun canım bu ay sadece gonopetyl verdi ovitrella kullanmadım bakalım bekliyorum hala test yapmadım