Fatmabetulelifsena Cerenayd kaç gün kalacaksın canım bi de dikişin estetik mi bende Tekirdağ şehir hastanesi nde doğum yapıcam inş aynı prosüdürle işliyodur tüm şehir hastaneleri
Cerenayd Fatmabetulelifsena canim kac gun kalacagim yarin sabah belli olucak bide dikisim estetik dikis ama her hastahanede ayni prosedürmu uygulanıyor bilmiyorum
Cerenayd Melike667 tamam canim ogrenince haber veririm ben sana sen cuma günü kaçta sezeryan olacaksın
Cerenayd Melike667 yanina depend alma canim bebek bezi koyduruyorlar bide anestezinin etkisi geçince baya bas agrisi oluyor yaniniza bol bol su bitter cikolata bide kahve alin onlar iyi geliyor
Cerenayd Glsmbthn canim bu arada servis bolumunede erkek refakatçi aliyorlarmis teknkisilik oda olursa rica edince koyuyorlarmis
Melike667 Cerenayd Ya bide bugün den için kovid testi istediler benden hastaneye gel ver diye ama bana çok uzak Sincan Yenikent de oturuyorum Fatih de versem kabul ederler mi acaba
ozgese-s Öncelikle gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebişinizi 🌺 Merak ettiğim kaç gün kalcağınız öğrendiğinizde bilgi verir misiniz acaba
Cerenayd Melike667 ederler bence benimki acil olunca ben test bile veremedim negatif oldugunuza dair kagidiniz olsun yeter bence
Melike667 Cerenayd o nasıl bişey ki 🤭 2 sezeryan oldum normal hasta bezi götürdüm kabul ettiler ama ikiside memlekette olmustu