Gamzeates 9 haftalıktı en son annem beni gördüğün de şimdi ii 12+2 de gördü yanii dünn kocaman olmuşuummm arkadaşlarım da sağlıkla gelsin mutlu haftalar 💙😇 https://imgyukle.com/i/oDa4bA
Elanurgvn61 Gamzeates Oyy yerim maşallah maşallah zaman çok çabuk geçiyor valla hiç anlamadım ben dün gibi sanki ogrendgim ilk günü hatırlıyorum şuan 24+5 olduk 😇🥰
Gamzeates Minigin_annesi0 teşekkür ederiz ablasııı evet erkek cinsiyeti baya parıl parıl parladı ikili tarama da 🙈😂
-Ravza- Gamzeates Hayırlı olsun ikili taramada mı ögrendiniz bende cuma gidicem ama merak ediyorum bir kızım var allaha emanet birde oglum olsun isteeim dua et
Gamzeates -Ravza- teşekkür ederiz ablası inşallah gönlünüzde ne varsa hayırlı ise o olsun benim de bir oğlum var ikinci kız istedim ama rabbim neye layık gördü ise hepsi kabulüm ❤️ kaç haftalıksınız
Gamzeates Elanurgvn61 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ikinci cocukta hamilelik çabuk geçiyor diyorlar bakalım öyle mi olcak 🙈 gerçi 9 hafta çok yavaştı ama sonrası gerçekten hızlandı
Elanurgvn61 Gamzeates Benim ilk ama çok hızlı geçiyor 😇 Amin saglikla alalım inşallah bebişlerimizi kucağımıza 🥰
Meldaa55 Masallah 🧿 bende 12+2 de gordum yavrumu el ensede yatiyor cinsiyet belli degil ama bu rahatlikla erkek sanirim diye dusunuyorum :) saglikla gelsinler insallah
Gamzeates Meldaa55 hahah erkekler galiba cok cabuk gösteriyor cinsiyeti ilk oğlum da tam 12 haftalıktı öğrendiğim de o da bacağı açık baya yatıyordu inşallah siz de bir an önce öğrenirsiniz ❤️ söylemediler mi cinsiyeti
Meldaa55 Gamzeates yok ben fal bakmiyorum dedi doktorum :) 1 oglum var Allahim ne nasip ederse sahlikla gelsin de :)
Meldaa55 Gamzeates yok gulerek dedi bu haftada bazilari fala bakar gibi cinsiyet soyluyor ben fal bakmiyorum dedi guldu :)
Meldaa55 Gamzeates haftaya ikili taramamiz var gorunurse ne mutlu gostermezse de acelesi yok nasil olsa ogrenecegiz cinsiyetin onemi yok benim icin :)