DuaElf Kızlar siz hemşireye vermek için ne hazırladınız? Annem özel olan hastane çıkışlarından vermeyelim silmeden giydirirler diyo. Yanımıza gelince biz temizler bebeği üstünü değişiriz fikrinde. Bende ilk gelişi video flan çekeriz nasipse o yüzden güzel olsun istedim. Siz neler koydunuz yaptırdığınız hastane çıkışlarını mı vericeksniz hemşireye?
ezgi0901 DuaElf bebeği güzelce silip temizliyorlar ama mesela arkadaşımın bebeğinin şapkasına biraz kan bulaşmıştı doğduğu anda. Biraz hemşireye bağlı herhalde o durum, riske atmiyim diyosan annenin dediği gibi yap bence. Ben isim yazılı bişey yazdırmadım normal 10 lu hastane çıkış seti vericem istediği parçayı giydirsin😂 bir de bebek bezi koymayı unutma
Nurr122 DuaElf ilk kızımı halası giydirmis benim yaptığım hastanede doktor yeşil bezle odaya getiriyo hasta yakınları giydiriyo Aralık’ta doğum yapmıştım içine uzun kollu zıbın üstüne beşli takımlardan giydirmislerdi kundağı nohut battaniyesi ve kalın battaniyeye sarmistik biz hava çok saguktu ozamanlar
Semanurozgan DuaElf ben isimli olanı vericem vidioda güzel çıksın diye kirlenirse gelince değiştiririm odaya zaten odaya gelince isimli tulumunu giydircem tekrar 🥰
hunilimom DuaElf kafasında ister istemez kan kalıyor şapkası kan olmustu o yüzden normal bi takim vermeni odaya gelince de isimli takim vs ne varsa onu giydirmenizi tavsiye ederim ne kadar temizledik deşerler de kan kalıyor
DuaElf Nurr122 ezgi0901 kızlar bide bu iç zıbın setleri var ya beyaz olanlar dikişi ters olan iki kat üst bi tane alt onlardan koyuluyo mu hemşireye?
Nurr122 DuaElf isteğe bağlı canım ben koymadım hiç almadım hatta onlardan zıbın yeterli geldi bu arada şuan ikinciye hamileyim bundada koymuycan
ezgi0901 DuaElf benim aldığım hastane çıkış setinin içinde vardı 1 tane, ben de koydum onu. İster giydirsin ister normal zıbın giydirsin , kesin o giyiliyor mu hiç bilmiyorum canım
bihosanne İsimli hastane çıkışını vericem. Alt üst takım, iç zibin bi atlet, bez, şapka, ince bi kundak bezi kalın battaniye. Bunları vericem
MelekAlyaM İsimlide yaptırdım ama normal hastane cıkısını verıcem kan falan olmasın dıye benı gıydırdıklerınde bebegede ısım setını ve tacını takıp foto cekılcem
Poyrazin_annesi Bi tane bez Bi tane içlik bagcıklı Üzerıne çıtçıtlı zıbın Alt üst takım Eldıven sapka corap Battanıye
DuaElf Poyrazin_annesi aynılarını koydum bende şimdi sağolun sadece eldiven koymadım kıyafeti kendinden eldivenli geçirmeli olanlardan diye
Poyrazin_annesi DuaElf aslında eldıvenler yenıdogan bebekten hemen cıkıyor. Çorap gecırmek daha mantıklı 😂 bakalm deneyıp gorelım
DuaElf Poyrazin_annesi çorapta görüntüde kötü 😂 resim çekerken eldiven resim dışında çorap takarız napalım 😂