BIR_SIYAH__HIAYESI63 aysenozgor yaptığım cogu tahminlerde tersi bugüne kadar çıkmamış canim😅 gönlünüzce olsun inşallah
aysenozgor BIR_SIYAH__HIAYESI63 profiline baktım şimdi hiç kız tahminin yok maşallah hep erkek 😅😅😀hadi bakalım cuma günü belli olacak nasip kısmet😀
kendincebirii Hazalcemal nasıl anladınız biz bakıyoruz cinsiyeti bulamadık bir türlü belli oluyor mu🙈
aysenozgor Melisakpln şuan 14+4 oldum.Cuma günü gidicem nasipse 🌷 12+6 dan bu görüntüsü bacak arası boştu o gün pozisyonu çok guzeldi gördük kız tahmininde bulunmuştu.Bakalım değişir mi, teşekkür ederim 🥰
aselinannesi06 Melisakpln yaa benimkine de bakar mısınız acaba daha bugün gittim ama net bişey söylemedi. Bu arada nerden anlıyorsunuz
ErenArden aysenozgor cuma günü kaçta gidiyorsunuz size merak ediyorum takipte ediyorum kız mı erkek mi diye 😊
Zuleyhakazan aysenozgor değişmez canım benim kizimada ozaman kıza benziyor demişlerdi 16da gityim kız dedi detayli ultrasyondada kız dediler
Aydabdullah Acemi_annee1 Canim zayif olman avantaj ben 13 haftalikk iken ogrendim degismedi oglum oldu giderken cikolata ye hatta goostermezse soguk yerde yuru ciplak ayak😅❤️
Acemi_annee1 Aydabdullah çikolata yemediğim halde kıpır kipirdi 😄😄 tekrar gittiğimde deneyim bakalım sonuç ne olacak