Acemi_annee1 Aydabdullah çikolata yemediğim halde kıpır kipirdi 😄😄 tekrar gittiğimde deneyim bakalım sonuç ne olacak
Emineikra Hazalcemal Yarın 17 hafta oluyoruz. Babasına göre kız bana göre erkek bakalim ne olacak.Insallah yarın söylerler.Bi tanede kızımız var 3.5 yaşında. 😊
Emineikra Emineikra kızlar dün yazmıştım kontrole gidecem ozaman belli olacak diye. Babası kız ben erkek demiştim. İkinci cadimiz geliyor.
Lavina Hazalcemal bu gün tam 32 haftalık olduk kız evladımız olacak inşallah rabbim sağlıkla bir avazda evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🥰
Acemi_annee1 Senademir04 Amin inşallah cümlemize hayırlı evlat versin kimsenin kucağını boş koymasın rabbim 🤲
Acemi_annee1 Bircannbozann nasip bakalim ilk evlat, ilk meyve hangisi olursa bizim için çok kıymetli olacak zaten 😇 cinsiyet belli olmayınca karnindakiyle de konusamiyorsun soyle içten bi kızım ya da oğlum diye 😅
christmasvibes https://imgyukle.com/i/oDFNUR Kizlar iyi aksamlar benim bebisiminde cinsiyetini tahmin edebilir misinizz🥰🥰