BusAnna34 Minigin_annesi0 tebrik ederim 😊 benim halalarımda grip olduğunda hamile olduklarını anlıyorlarmış ne alakaysa 😂 o yüzden her hasta olduğumda beni de hamile sanıyolar 😂
Minigin_annesi0 BusAnna34 Tövbe tövbe 😂😂 ben iki aya bi grip oluyorum onu napcaz 🤣🤣 Allah’ım isteyen herkese nasip etsin inşallah canım seninde gönlüne göre versin ❤️
HappyBabyy BusAnna34 komik ama bende de bu hamilelikte böyle mini bi grip olmuştum . Grip olsam 1 hafta sürer ama bu böyle 1 gün falan sürdü. Dedim ne alaka diğer belirtilerle birleştirince olabilir mi demiştim yani 😂😂
HappyBabyy BusAnna34 adetime bir hafta kala anlamıştım ama test yapmadım. Günüm 3 gün geçince arkadaşım zorla test yaptırdı. Ve pozitifi gördüm
Bfduam HappyBabyy hangi belirtilerden anlamıştım? -Ravza- daha çok küçükmüş, belirti neydi de anladın? Karelinannesi yumurtlamaya yakın veya hemen sonrası mıydı o ihtimaalerse ondan tutmuş olabilir.
BusAnna34 HappyBabyy ahahahha halalarım bi şey biliyo demek ki 😂şaka bi yana bağışıklık düşüyo olabilir o süreçte bilmiyorum tabiki de bi fikir
SevdaTrkl HappyBabyy Bende 1 gün grip oldum geldi geçti hamileliğe yormadım ama 3 gündür uyku hali halsizlik ve akıntım var bugün adet olmam gerekiyor olmadım daha oğlum 20 buçuk aylık öyle bir şey beklemiyorum ama acaba hamilemiyim dedim foruma gireyim bakalım dedim olabilir mi ya
-Ravza- BusAnna34 Ben 67 ile ögrendim doktor 2 haftalık anca demişti ilk gebeligimde ikincide iae 5 haftalıkken ögrendim
Azra_Mom BusAnna34 kaçıncı haftaydı bilmiyorum ama betam 6 idi doktor çok erken farketmişsin demişti hatta bu değerle herşey olabilir sağlıklı bir gebelik diyemeyiz filan demişti o kadar erkendi ama çok şükür 2 günde 2 katına çıktı hep erken öğrenmek çok iyi değil ama çok stres oluyor insan ikincide erkenden test yapmam diye düşünüyorum 😅
BusAnna34 Azra_Mom ilk hafta olabilir bence tebrik ederim 😊Ahahahaha evet bende ilk gebeliğimde annemlere söylemiştim nasıl beklicez o kadar zaman diye bana serzenişte bulunmuşlardı tabi ben o kadar erken öğrenmemiştim 😂
Gamzeucan Azra_Mom merhaba kaç kaç ilerlerdi acaba beta bende 5 le ögrendim sonra 11 oldu yarın tekrar kan vercem korkuyorum insallh artmıştır
Azra_Mom BusAnna34 kesinliklee bebek varmı yok mu diye düşünmekten o 1 ay 1 sene gibi geliyor insana 😅 ama sonu güzelse beklemekte güzel Allah isteyen herkese nasip etsin 🥰
kahvesever__ BusAnna34 4 haftalıken öğrendim adetim gecikmişti 2 gün evde test yaptım sonra gittim kan vermiştim
sedefyrs1101 Adetim 4 gün gecikmişti test yaptım silik çıktı kan verince beta 94tü 3 haftalıkti ilk öğrendiğimde 🤗
Mervecntr Ben sabah uyanırken basım döndü yatakta gözüm karardı o gün hemen test aldım, 2 tane ama hiç umudum da yokdu yani yaptım ikiside çıktı şok oldum adetime ozman 3 gün vardı çok güzel bi Duygu Allah isteyen herkese nasip etsin
hamilelikyolculugum BusAnna34 çok erken öğrenmek kimyasal gebelik ihtimaline karşılık pek önerilmiyor çünkü neden bebeğim düşüyor diye üzülebilirsiniz. En iyisi adet tarihine yakın test yapıp öğrenmek. Ben 3 gün kala test yapmıştım. Sorunuza cevap olarak en erken kan testi ile öğrenebilirsiniz.
Hanzademerve BusAnna34 içime doğmuştu evde idrardan yaptım çift çizgi çıktı öyle şaşırmıstım beklemiyorduk 😅
Meleq BusAnna34 inşallah vardır canım Rabbim gönlündekinin en hayırlısını nasip etsin..ben her ay şüpheleniyodum çok istediğim için psikolojik olarak kendimi hamile hissediyodum son ay hiçbişey hissedemedim ağrım bulantım olmadı çok enerjiktim sebepsiz bir dürtüyle acilde kan verdim ve sonucu görünce inanmamak için elimden geleni yaptım..darısı isteyen hakeden her ailenin başına olsun inşallah
BusAnna34 Meleq amin canım çok teşekkür ederim 😊ben de ilk gebeliğimde her ay bekledim bekledim sonra artık olursa olur dedim bıraktım o ay hamile kaldım ama kaybettim bebeğimi şimdi tekrar istiyoruz hayırlısı allahtan 🥰 sizde sağlıkla büyütün inşallah yavrunuzu ❤️