kkubra25 BusAnna34 benim adetime 4 gün vardı ve son adet tarihine göre tahmini 3 haftalıkken falan öğrendim erken gebelik testinde silik 2. Çizgi çıkmıştı ertesi gün ilk idrarımla yaptım net 2. Çizgi gözüktü
Rabiaelif2017 BusAnna34 ben erken gebelik testiyle adetimden 5 gun önce öğrendim aynı gün kan verdim kandada çıktı canım
charlottececi BusAnna34 3+1 de kaset testte ve erken gebelik testinde silik cikti benim :) reglime 6 gun vardi.
gamzeeyzc BusAnna34 reglime 5 gün varken kan testiyle öğrendim 3 haftalık falandı öğrendiğimde🥰 şimdi 11 haftalık olduk
BusAnna34 Bellabells bende ilk gebeliğimde aynı sizin gibi belirtiler yaşadım hatta böbreklerimde sıkıntı var felan sandım şimdi de ara ara oluyo ağrı bakalım nasip ayın başını beklicem
Aylinakkaya Bende adetime 3 gün var evde test yaptım 2.çizgi silik çıktı ama belli yine de tabiki bugün sağlık ocağında kan verdim bakalım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻❤️
BusAnna34 Citlenbik birliktelikten ne kadar zaman sonra öğrenmiş oldunuz tam olarak acaba? tebrik ederim sağlıkla gelsin😊