Gzd9410 iğne tedavisinden sonra hamile kalamadım bende pcos var senelerdir ama adetim duzenlıdır cogunlukla bırde sonradan myomum olustu doktorum aldırdıktan sonra gebelık denememi soyledı 4 cmdi ilk ogrendıgmde tedavı falan derken daha da buyudu myomu dogumda aldırırm dıye bıran once cocuk yapmam lazım dusuncesıyle cok ugras verdım tedavı gorurken bı yandan ovuslasyon testlerı , bı yandan aman degerlendıremedık dıye sureklı stres oldum avokado yedım her gun havuc yedım catlaısn dıye neler neler kendımı cok hırpaladım hıcbırı fayda etmedi en son doktor dedı asılama ya da tup bebek saldım gitti myom alınacaksa buyurse buyusun bebek de olmuyorsa olmasın napalım dedim 4-5 ay sonra tam ev taşıdıgımız zaman hamıleymişim 6 haftalıkken ogrendım kendiliginden o telaşede o kadar esya kaldırdım tasıdım tutunmus yavrum suan 10+3 haftalıgız. Sanırım hıcbısey zamanı gelmeden olmuyor ve gebelık saglıklıysa tutunuyor ınsallah en hayırlı zamanda kelebegınız gelip karnınıza konsun rabbim kalbinizden geçeni versin🥰