Elifrana Aysegull00 ben evolvia kullanmıştım doktor tavsiyesiyle. bebeğim sevmişti İshal ya da kabız da yapmamıştı. Diğerlerini kullanmadım bilmiyorum ☺️
Ozgun Aysegull00 aptamilin tadının şekerli olduğu ve bebeğin mamadan sonra anne sütüne geçişinde zorlandığına dair yazılar okudum. Bu konuda çok bilgi sahibi değilim ama bi araştırın isterseniz.
Aysegull00 Elifrana teşekkür ederim sanki aptamil ishale de yol açıyor bu mamayı da denemeyi dusunuyorum
Aysegull00 Ozgun ablamda aynı şeyi söyledi kafam karıştı hastane de aptamil verince bende ondan aldım
1234 Aysegull00 kızımdada kullanmıstım ben cnm oyuzden oglumada aldım tadı biraz sekerli evet suan gayet iyi ıcıyo oglum ama ben sırıngayla veriyorum dha 4 gunluguz sütüm cogalınca kesecegım
Elifzkan-Ball Aysegull00 bende 1 aylık bebegıme cok cok nadır mama verıyorum bazen sütümle doymadıgını hıssedıyorum. İlk aptamıl aldım bıtınce eczaneye mama almaya gıttıgımde eczacı kesınlıkle aptamıl kullanmayın dedı ve yerıne hıpp verdi bi arastırın oyle alın
Talhaninannesi Bebegim 3 günlükken vermeye başladık doktor önerisi aptamil arada gündüz veriyorum genelde hep emiyor
DuruSuedaAca Aysegull00 aptamilde glikoz varmış canım bize doktor sma verdi çok memnunum ama tabi bir bebeğe yarayan mama diğerine yaramayabiliyor ,aptamil dışındaki mamalara bak istersen evolviya ,hipp ,golden goat keçi sütlü bunlar güzel mamalar
Aysegull00 DuruSuedaAca buna başladık başlayalı kusmadı arttı değiştirmeyi dusunuyorum bi de doktoruna sorucam cevabınız için teşekkür ederim