Xsxs Kizlar tup bbek tedavisi goruyodm mucize sekilde hamile oldugumu ogrendim yumrta toplamaalr etmeler falan neler gecirdim neler neyse ki kese goruldu ama bebk henuz gorulmedi bebek kacinci haftada gorulur. Beta 15000 cikti buarada
Fatma_6868 Xsxs 6 7 haftalar arası görünür. Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inş🙏🥰
Aylar Xsxs canım bu nasıl olur o kadar anestezi aldın yumurta toplamadan öncede ilşki yasak oluyor ondan önce adette görmüşsündür gerçekten mucize ben anlamdım 🥳
Xsxs burakveannesi aminn canim insalalh yani kisiye gore degisiyo mu ne zaman goruldugu ilk gebeligm ve hala soktayim insallah saglikli ilerler cok zor surecler gecirdim cnku transfer olmak icin sokturucu bile icmistim😥😥
burakveannesi Xsxs ummadığın anda gelir camom benimde oyle oldu sen bol bol dinlen güzel düşün güzel olsun ilk kese sonra bebek gözükür birde hafta olarak erken bebek için bol bol dua et
Xsxs Aylar iste mucize gibi bir sey canim bnde şok oldum ama oluyormus Allah’tan umit kesilmiyorr insallah bebek etkilenmemistr ilaclardn. Doktora sordum bisey olmaz diyor boyle cok gebe kalan hastam var diyor
melekmommm Xsxs ay canım nasıl bir mucize ya Allah saglıkla kıcagına almayı nasip etsin ezan okunuyor burda içten dua ettim. Benimde dört sene oldu dua et bende müjdemi vereyim burda🥰