Kendineanne eslemsi bezden ziyade pişik kreminin kalitesi önemli ben A101 in bezini aldım yeğenlerim de onunla büyüdü marka bezlerle yarışır kalitesi
eslemsi Kendineanne kizim hic pisik olmaz teni hassas degil zaten 2bucuk yasina geldi bezden kesecem son cirpinislarim. Sofiayi aldim cok kalitesiz geldi ya sizdirdi tasirdi ful
Hmyra5253 Baby turco kullanıyoruz cok da memnunuz e bebek indirim kuponu gönderiyor her hafta onu kullandığımda 0.80 kurusa geliyor su an daha önceden daha uygundu fiyatlar arttı ama su an 1 TL nin altında bi bu bez var galiba
Ezgis54 eslemsi bana da gelmiyor alışverişte yaptım mağazasından o zamanda telefon numaramı vermistim uygulamasını telefonuma indirdim üye oldum hiç mail mesaj gelmedi
Hmyra5253 eslemsi her r hafta msj geliyor bana Kod size gelmese de burada kod kullanmayacak olanlar olıyır onlardan isteyebilirsiniz
Zuzuuss Clk56 mağazaya bi sorun isterseniz biz 10-20 bin civarı alışveriş yapmıştık (mama ve bez stoklamıştık diye bu kadar harcadık ) ondan olabilir
Kvrckmom Molfix indirim vardı ikinci %60 olarak migros ve Migros sanal marketlerde ben stok yaptım bazı numaralardan aldım 2 şer tane attım. Üç numarada 4 tane aldım.