Yenianneyimmm 14 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini hissedebilir miyim bunu nasıl anlayabilirim
sudamlasi Yenianneyimmm ilk gebeliğin sanırım☺️ilk oldugun için biraz daha geç hissedebilirsin yani 20.haftadan sonra olabilir. Göbek bölgende yağ varsa süre daha da uzayabilir.
TubaCivelekk Ummi Yenianneyimmm bende 17+5 insan hissederim elim hep karnında pıt pıt duyayim diğer sağlıkla gelsinler ;)
MemmedliSevinc Yenianneyimmm 22haftamda hiss etdim .daha cok erken ama 18den sonra hiss etme ihtimalin cok yuksek
Yuli Ben 18de hissetmeye basladim ama cok hafif br kelebek kanadı gibiydi 21de bayaaa dönüyor icimde 😍
Yenianneyimmm Evet ilk hamileliğim ve çok heyecanlıyım hergün açıp aynı şeyleri okuyorum 😊 tabi bundan önce de 3 düşük yaptım o yüzden hem heyecanlı hem de tedirgin bi hamilelik geçiriyorum
Ayseayse5664 Yenianneyimmm 22 ortasındaydım çok k geç hissettim ve süreklide hissetmedim şiddetli değildi
Bahar9235 Yenianneyimmm kişiden kişiye değişiyor ben 17-18 haftalar arasında hissettim böyle karnımda titreme gibi küçük geçişleri oluyordu