Annebaba23 Merhaba hanımlar ben de 35+4 teyimm :) bana bir tarih verilmedi henüz veya doğum hakkinda da konuşmadık, çatı muayanesi falan yaptılar mi sizlere? Nst de sancı yok bebeğin ilerlemesinde de suyu da iyi dedi doktor ama heyecanlıyım :)
Esraaer viildaaannn Bursa’dan selamlar 🖖 35+6 günlüğüz kızçemle ismini İpek koyacağız Rabbim nasip ederse 🎈Detaylı temizlik bitti sayılır halılarımı yıkamaya verdim Bursa da kar var bir hafta sonra halılar gelince camları sildirip perdeleri yıkatıp eşime taktırıcam 🙈Ayrı bi odası yok yanımıza beşiğimizi koyup kıyafetlerini bizim dolabımızdan bi bölmeye ve şifonyere yerleştirmeyi düşünüyorum onlar yıkanmış ütülü bi şekilde 28. Haftadan bu yana hurçta😊 tüm bunlar bittiğinde 37. haftaya girmiş bulunucaz sonrası heyecanlı bekleyiş bu arada doğum çantam her ihtimale karşı hazır 🐣
nur97 Banuka inşallah gönlünüze göre olur ben çok düşündüm o an nasıl gelişirse öyle olsun ikimiz içinde en doğrusu neyse öyle diye karar verdim çünkü bir zmn sonra içinden çıkılmaz bir hal aldı nasıl olacak diye😄😅 dogum kesisinden cok korkuyorum
Banuka nur97 evet sağlıklı ve kolay bi şekilde doğarlar inşallah.Kesiyi zaten kimse fark etmiyormuş o an.Ama temennimiz olmaması yönünde🙂çok düşününce insan stres oluyor düşünmemek lazım