Mom545441 yani şöyle söylim pazartesi 11 değer ile öğrendim zaten testte silik çizgi gördüm ilk hamileliğimdi kimyasal nedir ne değildir bilmiyordum çarşamba günü akşama doğru bi uyku tuttu beni saat 7 gibi uyandım bi baktım ufak bi lekelenmem olmuş annemleri aradım söyledim yerleşme kanaması olabilir dediler ama geldiler doktora gittik doktor değerimin zaten düşük olduğunu iki katı artıp atmadığına bakalım dedik akşam 9 da kan verdim değerim 2 çıktı yani kimyasal gebelik geçirmişim doktorum korunmaya gerek yok hemen tekrar hamile kalabilirsin dedi biz zaten o ay hiç çocuk düşünmedik biraz uzun yol falan yaptık kafamız dağılsın diye ama zaten yeni düşük yaptığım için adet olmadan hamile kalmam diye düşündüm korunmadım o yüzden sonra o ay adetim e daha 6 gün var iken bi bel ağrısı ve acayip kasık ağrısı yaşadım herkes bi doktora git falan dedi kimyasal da olsa düşük yaptın dedi ama gitmek istemedim iki gün dayandım ilaç içim geçsin dedim ne olur be olmaz test yaptım herkesten habersiz adetime 4 gün vardı bi baktım çift çizgi tabi bu sefer herkese söylemek istemedim eşime söyledim o akşam kan verdik 47 çıktı ve iki günde bir kan takibi yaptım keseyi görmeden de kimseye bişey söylemedim doktorlar son adet tarihimi de sorunca o ay kimyasal geçirdim 15 inde dedim üstüne adet görmedim dedim o zaman 15 eylülü baz alıcaz dedi kusura bakma uzun oldu biraz 🥰