Senos Safiyercan saçım çok uzun ve duş aldıktan sonra kurutmadan duramıyorum, kurutmakta uzun sürüyor. Hamişliğimin son ayları kış dönemine denk geliyor🤰🏻. Kurutmadan da duramadığım için kestireceğim 👍🏻😇 En azından kurutmak çok daha kısa sürecek 🙈🙈
KbraYgt Ben kestirdim . Saç kestirmekle ilgili söylenenlerin de tamamen hurafeden ibaret olduğuna inanıyorum 👀
Mutlulugum Bende batıl inanç olduğunu düşünüyorum ama yinede saçımı kestirmekte çekiniyorum bilmem 🤷♀️
Busrayildiz Ben kestirmeyi düşünüyorum ama genede bekliyorum doğumu inanmıyorum ama kestire mitosum da kararsızlık sardı 😂
Hacerr Safiyercan kuaförden şimdi geldim 14 haftalığım kestirdim canım gönlünü ferah tut. Uzun saç hamilelikte eziyet bence 💁🏼
semazkcblc Safiyercan bende bu konuyu araştırdım saç kestirmekte sıkıntı yok.Bende kestirmeyi düşünüyorum.Sadece gideceğiniz kuaförde saç boyaması olmasın o esnada ya da aynı ortamda bulunmayın.Saç boyamanında zararı çok keskin kokusu var onu solumak zararlıymış
Leinil Safiyercan aşırı dökülme olursa zaten kestirme ihtiyacı duyabilirsiniz, benim cok dökülüyor ve kestirdim biraz azaldı 👍🏻