Yinehusran HilLllyyy tam olarak ne sorduğunu anlaşılmıyor ama eğer 32 de çalışır alırsanız çalıştığınız süre doğum sonrasına eklenir doğum raporunda bildiğim kadarıyla çalışamaya başlayacağınız tarih eklenerek yazar
Simsim60 HilLllyyy 32 de yasal doğum izin hakkınız başlamış oluyor.siz çalışır raporu alıpta sonra rapor alamazsınız.doğum izninizden düşer.
HilLllyyy Yinehusran Simsi çalışır raporu alıp çalışmaya baslicam normal 34te kontrole gittiğimde Dr dan rapor almam gerekecek o zaman d.iznimden düşüyor mu
Yinehusran HilLllyyy eğer 32!den 34 e 2 hafta çalışırsanız onu doğum sonrasına ekler. 34. Haftada bırakırsanız çalışmayı ordan 16 hafta sayın
HilLllyyy Rabia55_ sorun o değil şimdi 32de çalışır raporu aldık haftalık kontrole gittiğimde o gün için normal rapor alıcam ise gidemeyecegim için o rapor da d.iznim düşer mi
Simsim60 HilLllyyy hamilesiniz rutin kontrol için rapor alınmazki.sizin hakkınız bu.neden işe gitmiyorsunuz.doktora gidip işinize dönerseniz rapora gerek yok.sizin hakkınız mesai saatleri içinde istediğinz zaman doktor kontlüne gidebilirsiniz
HilLllyyy Simsim60 şimdi bizim çalışma saatleri farklı biraz 2.45 te mesai bitiyor sabahtan isim bitse ise gitme.saatim 10.30o zama da geç oluyor diye düşündüm
Simsim60 HilLllyyy anladım o zaman bişey diyemicem.normalde doğum izninizden düşer raporlar.çünkü 32 de yasal doğum izin hakkınız başlamış oluyor.