Deletedmom_33 Hhilall37 Henüz kullanmadim ancak kalıbı biraz küçük. 2 nuamra aldık baby turco ama 1 numara goon markaya göre küçük kalıbı https://imgyukle.com/i/oDxGl8 https://imgyukle.com/i/oDxDin
Melekk-911 Hhilall37 kızımın poposu piserdj her bezi kullanamazdim .bezi bırakmaya yakın 1 paket kullanmıştım memnun kalmıştım , sızdırma falan yoktu . Alıp deneemek lazım. Her bebeğin cildi bir olmaz
Hhilall37 deletedmom87894 Slday Fiyatı uygun diye merak ediyorum trendyolda vs yorumları okudum ama iyi kötü karışık bişey çıkmış ortaya güvenemedim pek bu yüzden sormak istedim
Hhilall37 Kubrailkan diğer bebek bezlerine kıyasla fiyatı epeyce uygun. Beze vereceğim fazla fiyat yerine giderim bebeğime başka bişey alırım düşüncesindeyim o yüzden merak ettim
deletedmom87894 Hhilall37 bende bu bezi düşündüm kullanmadan bikemeyiz bende deneyeceğim inşallah bazıları iyi diyor çünkü
Melekk-911 Hhilall37 ikinci çocuğum olacak. Oğlumda en uygun bezlerden başlamayı düşünüyorum, pişik olmazsa ona göre ilerleyecegim . Beze fazla para vermeye gerek yok kirletecek atacaz.
Hhilall37 Melekk-911 ben de tam olarak sizin gibi düşünüyorum. Baby me almıştım aslında biraz ama baby turco yu da merak ettim
Hhilall37 Trabzonn Oznurunannesi Fatmakaplan deletedmom87894 Herkesin kullanım deneyimi farklı sanırım yaşayıp deneyimlemeden bilemeyeceğiz. Teşekkür ederim 🌺
Oznurunannesi Hhilall37 ben zuan kullaniyorum gecen ay sleepden gectim suan gayet basarili diyebilirim sizdirma pisik yapmadi
Fatmakaplan Ben oğlumu sadece gece bezliyorum ona rağmen azıcık çiş yapsa bile dışına çıkarmış kötü yanı hiç beğenmedim.
Melekk-911 Hhilall37 dün annem migrostan minies almış 2numara 60li 60tl .o nasıl doğunca deneyip gorecez
Demir2015 Hhilall37 sıvı kakayı tutmuyor sürekli bacak kenarından sızıp kıyafet batırıyor. Bende internetten toplu almıştım ama bitti bidaha da almam. Can bebe kullanıyorum şimdi sleppy ve baby turcoda. Çok çok daha iyi sızdırma falan yok
Hhilall37 Demir2015 sleepy de çok fazla sızdırıyor kakayı birçok bebeğin hep sırtından çıkıyormuş. Can bebeyi hiç araştırmadım ona da bakıyım bi 🙈
eslemsi Hhilall37 gayet iyi bir bez slepyle hemen hemen denk ben bi slepy bi onu aliyorum degisiyor yani
Hhilall37 eslemsi sizin sızdırıyor mu. Bi de kalıbının oldukça küçük olduğu yazılmış üzerindekine göre mi almalı yoksa 1 beden büyük alınsa daha mı iyi olur
Deletedmom_35 Hhilall37 ben kullanıyorum canım üç numara çok memnunum yumuşacık lastik izi yapmıyor kokutma falanda yapmadi geceden sabaha takarım sızdırma da olmadı ☺️