Snglseyma Burcuburcucu ben yumurtlama zamanı gittim canım bana senin yunurtan şuan iyi çatlayacak durumda dedi iğne vuralm adetn 3 günü gel dedi olmzsa dedi yumurta tembelği kistler vr dedi adetllyken gttğm dğr doktrda hçbşy yk nrml ddi adetlğmi beklym başka doktra gtmek içn
Burcuburcucu Kolay gebelik oluyor deniliyor ama umarım biz de ulaşabiliriz bu mutluluğa bir an önce bende baya oluşmuş yumurta üç tane sağlıklı var dedi ama ne kadar tutacak işte orası malim
Snglseyma Burcuburcucu çk iyi inşallah tutar bana sdce bi yumurtavar ddi onun için vurdular ümidim yok o yüzden
Burcuburcucu Hiç ümitsiz olmayın gecenay benim yine çok vardı ama arkadaşımın bı tanesi çok gelismisti . Onun tuttu benim yine tedaviye devam olmamıştı oyuzden hiç uzulmeyin gebelik için zaten bir tanesi yumurtanın ve spermin yeterli
Suyldz06 Bende bugun basladim. Umarim herkes gonlundekine ulasir. Cok sabir gerektiriyor gebe kalma işi. Rabbim burada isteyen herkese nasip etsin aratmasin insallah 😊🥰
Snglseyma Bfduam onu blmym bana btne vurdu vurduğu andan itibaren iki saat çok kötü öksürdüm hafif ağrılarm oldu sonradn olmadı ama iki gecedir beri uyuyamym çok fzla ağrılarım var ayaklarım kopacak gibi karnım göğsüm adet olcm glbi