Ftm0901 Rumeysa_59 ilk gebeligimde erken dogum yaptim esi assagidaydi demissiniz kac haftalikken dogum yapmistiniz suan 17 haftaligim doktorum esi rahim agzini kapatiyor dedi banada
Rumeysa_59 Ftm0901 31 haftalık yaptım canım benimde şuan gine aşağıda eşi ağır kesinlikle yasak ama 20. Haftadan sonra çıkar dedi doktor çıkmazsa ona göre önlemimizi alacağız dedi Allah şifa versin çok dikkat et canım
Ftm0901 Rumeysa_59 banada 28m haftada tekrar bakcaz cikmazsa sezeryan dedi canim Allahim sifa versin hepimize sende cok dikkat et
Rumeysa_59 Ftm0901 Allah razı olsun canım zaten genellikle eşi aşağıda olanlar normal doğum yapamıyorlar 🥺
Rumeysa_59 Ftm0901 Aynen bende ilk oğlumda o kadar çok istedim ki korkuyordum ama istiyordum da ama rabbim nasip etmedi olsun sağlıkla gelsinlerde hiç önemli değil 🥰 cinsiyetiniz belli oldu mu ? 🙈
Ftm0901 Rumeysa_59 yok canim daha 12 de erkek gibi dedi 14 de erkek gibi dedi sonrada bilemedim kizda.olabilir dedi 16 da 🤣🤷♀️
ayseguuuLLL_ Kahverengi kanamam olunca doktor ne olur ne olmaz diue vermişti sonrasında hiç kanamam olmadı
Rumeysa_59 ayseguuuLLL_ İlk haftalarımda bana da verdi hem fitil hem iğne ama şuan erken doğumu önlemek için verdi canım uzun bir süre kullanacağım rabbim tekrarını yaşatmasın inşaAllah geçmiş olsun 🥰😘
arzm28 Rumeysa_59 yaaa cok uzuldm gözlerim doldu ınanamoorm nasl bir ihmalkarlik nasl bi insan yaa o kadar snir oldum ki bizler çocuklarımızı dünyaya getirebilmek için neler yapiorz ne mücadele veriyoruz ama bi doktor hatası nelere maloluyor :((
Rumeysa_59 arzm28 aynen öyle canım ve biz o mücadeleyi 5.5 yıldır ayağa kalkıp kimseye muhtaç olmasın diye de veriyoruz hala rabbim inşaAllah kalkıp yürüdüğünü gösterir bize gelecek olan kardeşi çok iyi gelir ona inşaAllah
Rumeysa_59 Ftm0901 😂😂 baya karışmış ama ilk erkek gibi dediyse erkeklerde yanılma olmuyor genellikle rabbim sağlıkla almayı nasip etsin canım aynı gidiyor haftalarımız 🙈 hiç şişliğin karnında sertlik oluyor mu canım ?
Ftm0901 Rumeysa_59 oluyo canim siskinlik cok oluyo ve kasikalarimda agri ve baski oluyo seninde oluyomu