Cennetdmr27 Merhabalar ablamin oğlu iki yaş üç aylık hala emzirmeye devam ediyor sizden en etkili sütten kesme taktikleri istiyorum, bir de anne sütü kadar az gelen deliği küçük olan biberon öneriniz var mi??
EsengulC Cennetdmr27 artık 2 yaş anlayabilir ben kendi yaptığımı anlatayım oğlum 2.5 yaşındaydı ve emmeye çok düşkündü geceleri de sık uyanıyodu artık kucağıma sığmıyordu emzirirken öle diyim boşa çekiyor alışkanlıktı. Bi sabah emzirdim sonra anlattım oğlum bak sen artık büyüdün dşlerin çıktı yemek yiyebiliyosun bebekler emer büyük çocuklar emmez artık sütün tadı acı olur dedim o an tamam falan dedi ama tabi tekrar isteyeceği.için o görmeden banyoda pamukla sirke sürdüm sonra emmek isteyince bak kötü olmuş acı kokuyo falan dedim sirkenin kokusunu alımca istemedi bi.iki.hafta bu şekilde her istediğinde geldi kokladı falan baktı ki kokuyor bıraktı unuttu gitti ama tab.iki jafta sürekl.sirke süründüm 😂
Esraliiii Cennetdmr27 sirke sürsün göğsüne emmez devamlı bisiler versin meyve çubuk kraker 2 yaş kesmek için küçük değil ama baya bağımlıdır gece yemek vermesin
Minnakkurabiyeveannesi27 Cennetdmr27 kuzum sabır taşı var internette onu kullansın ilk günden bırakır inşallah bir zararı yok ama yinede araştırıp alsın ablaniz
Cennetdmr27 Geceleri biberonla süt veririm uyurken diyor ama anne sütünden fazla geldigi icin Boğazina kaçıyormuş bu yüzden bebek anlayıp ağlayarak uyanıyormuş önerilerinizi bekliyorum
Maaaile Cennetdmr27 Geceleri süt vermesin bir de ona alisirsa uyanacak farkeden bir sey olmaz. Hem de gece beslenmesi dişlerde süt çürüğü yapıyor. Benim kızım 15 ay emdi dislerinde leke var simdi. Kesme konusuna gelince ben ruj sürdüm yara oldu dedim ama bu cok onerilmeyen bir yöntem ben de sonradan pisman oldum.
Ela-Ege Bende limon sürmüştüm, 🤭 ekşimiş dedim. Beğenmezsin artık yemek yemeliyiz diyerek ikna etmiştim. Bir iki kere emmek istedi sonra bıraktı eşkimiş diye diye emmemişti bir daha ☺️
Cennetdmr27 Çok teşekkür ediyorum hepinize yorumlarınız icin yazılan herseyi tek tek ilettim kendisine çok sağolun ♥️