Hifaberra Kızlar cinsiyet öğrendiniz mi bu haftalar da ? Biz bugün 11+5 olduk öğrenmek için bir iki hafta daha beklemeli miyim ?
kendincebirii Hifaberra 11+4 üm bende dün doktora gittim devlette ki doktorlar söylemiyor canım 16.haftada söyleyebilirim dedi özel de tahmin yapar anca 13-14.haftada özele git bence ben öyle yapacağım
Grenpeopl Hifaberra 11+1 de tahmin etti ama değişebilir diye söylemedi net olması icin 14 leri bekliyorum bende canım
Gizemin-minnakI @Hifaberra 38. Haftadayım ama 12. Haftada öğrenmiştim . Devlet söylemez yalnız . Zaten artık devletin cinsiyet söylemesi yasaklandı. Kendi insiyatifinde söylüyor doktorlar .
Hifaberra Gizemin-minnakI kızlarımda da hep özele gittim 12. Hafta da net söylemediler. Bunda da bekleyim 14. Haftaya kadar diye düşünüyorum
Nurcin Hifaberra bebek göstermiyor.. ilk gittik bağdaş kurmuş oturuyor. Ci gittik pozisyonda değil. Gittim secde de durmuş. Bacak arasını kitlemis :))))) Artık ayrıntılı da ogrenemezsem doğuma birakcam 😅😅😅
eslemsi Hifaberra tam 13 haftayim 7 haftadan beri gitmedim daha doktora 15 haftayken filan giderim diye dusunuyorum
Nurcin Hifaberra ayy bı bilsem :) Bir kızım var. Cinsiyeti ogrensem de bir yol cizseydim… Erkekse sil baştan alışveriş 😅 Kızda herşey var…
Hifaberra Nurcin aynen benim de iki kızım var üçüncüyü merak ediyoruz. Kız olursa eksiğimiz yok bizim de İnşaallah hayırlı sağlıklı gönlümüze göre olsun ☺️🤲
Ezgiduru Hifaberra merhaba 12+1 de gittim dr um soylemedi 16 da cagirdi su an 13+2 meraktayim birkac kisiye attim burdan cogunluk kiz dedi bakalim hayırlısı 😁