femme_sans_defense Selam. Hep duyuyorum soğan kürü hakkında, daha önce hiç uygulamadım. Bu ayda olmasa hamilelik, adet olursam, son yol artık soğan kürünü denemek olucak.
funnymummy femme_sans_defense benim adetim düzenli ama yapayım bir ne olacak ki dedim 😂adetim bitti yapmaya başladım 1 hafta sabah akşam yaptım sadece o ay ondan mı bilmem ama hamile kaldım
BusAnna34 Bi tanıdığım bu sayede hamile kaldı şu an 30 haftalık felan bebeği. Kolay hamile kalamıyorum işe yaramazsa da rahmimi temizler en azından dedi öyle oldu
Emossk Bende bekarken polikistik over vardı evlenmeden önce 6 ay boyunca düzenli olarak yaptım evlenince direk oldu ben çocuk amacıyla kullanmamıştım adet düzene girsin ve soğanın antibiyotik özelliğini bildiğim için yaptım çevremde polikistik over ler öyle kolay kalmadılar doktorlara çok gittiler yine doktora gidin ama bunun yanında bu kürü de uygulayın bu arada tekrar yapmadım 2.ye hamileyim
Maviyisevenkadin Soğan kürü düzenli adet olamayanların yaptığı bir yöntem. Doktoruma sorduğumda senede bir kereden fazlası rahim için zararlı. Adetin düzenliyse neden yapacaksın demişti.
Edanurkeles Ben uyguladım ve kaldım pcos vardı ama çok ileri seviye de değil bana fayda etti adetlerim düzene girdi
Bsrabzks Bende geçen ay idrar yolu enfeksiyonu vardı ilaç kullanmak istemedim annem soğan suyunu önerdi hemde hamile kalmana yardımcı olur dedi 3 gün boyunca yaptım ve şuan 6+1 hamileyim. Dikkat edilmesi gereken şey sürekli yapılmaması 6 ayda 1 15 gün boyunca yapılması lazım