Bkyya Kızlar 18 haftalık hamileyim henüz göğüs ucum hiç yok acaba ilerleyen haftalarda şekillenir çıkarmı yoksa silikon göğüs ucu falan kullanmam mı gerekecek? Bilginiz var mı
Dilara95 Bkyya valla benımde gogus ucum hıc yok hıcte gelmedı emzıremedım yavrumu ınsallah zamanla olur senın canım emdıkce bebek cıkıyo dıyolar oglum emmek ıstemedı hıc hastanede biberona alıştı
Dilara9406 Bkyya kuzum gamile kaldigimda benimde yoktu hic icine çöküktü 23+6yim simdi Allaha şükür var cıktı insallah seninkide duzelir
1999luanne Bkyya gebele okuluna gidiyodm dün anlattı hoca konuyu. Göğüs ucu olması şart değilmiş doğru emzirme yöntemi zaten yuvarlak kahverengi kısım varya orasiymis meme ucumuzu emerse göğsümüz yara olurmuş yaralar genelde bunun için yara oluyomus ztn kahverengi yeri bebek kavrayamadigi için yanlış emzirme yöntemi olduğu için.emzirmenin bile yöntemi varmış çok şaşırdım Co güzel bilgiler anlatıyorlar 🙂
Bkyya Dilara95 hmm benimde hiç çıkacak gibi durmuyo dümdüz 🤭 ben o zaman hastaneye göğüs ucu alıp götüreyim belki onla emerse Bi ihtimal çıkar
Bkyya Deryaasn inşallah benimde çıkar böyle şeyleri kendime dert edeceğim hiç aklıma gelmezdi annelik yükleniyor sanırım 😁 teşekkür ederim
Dilara95 Bkyya ya bende aldım gogus ucu şeysi ama sütüm gelmedı 4 gun o sırada biberona alıştı ve sonrasında sütüm geldı ama gögsümü tutamadı dumduzdu yavrum biberonda hemen gelmesınede alıştı tabı sınırlendı kavga ettı mememle dırendım ama olmadı 🤷🏻♀️🤣
1999luanne Doğru emzirme yöntemi yazın çıkar https://imgyukle.com/i/oDyyff bu Bebeğin ağzı kocaman açık olmali hemen meme vermemeli ağzını kocaman açınca vermeliyiz ve bebeğin çenesi gogsumuze degmeli burun tenimize catmayacak ağız kocaman açık olacak memeyi sikmamali tutarken baş ve işaret parmagimizla c harfi gibi tutmalıyız
Omerberat Bkyya üçüncü gebeden tavsiye😂önemli olan ucu değil kardeşim kahverengi kısmı tamamen kavraması,zaten emmdikcede ucu çıkar.benim de hiç yoktu,uyarmayla emmeyle çıktı.yine istersen uç çıkartıcı ile çekebilirsiniz,kafana takma 🙏🌸
7mr7 Ben 18 haftalık hamileyim meme uçlarım yarık yarık ciğer gibi oldular aşırı kaşınıyor ve acıyı sürekli yağ ile yumuşatmaya çalışıyorum acaba neden olabilir
Deva22 Benim de aynı 26.haftada sadece biri çok minik çıktı diğerinde bir hareketlilik yok silikon uç almayı düşünüyorum
hilalmevsim_3467 Bkyya İlk kızımda silikon göğüs ucu ile emzirmiştim yine aldım öyle deniycem çünki hala yok ucu 🤷♀️