Clk56 Kizlar bebegin eşyalarını aldık beşiği hariç herseyi var ailem uzakta yardım edecek kardeşim filan yok acaba yavaştan başlasam mı yıka utule as işine 30 da basliyim diyordum eşimde dun yap ha 30 ha şimdi iyiken yap işte dedi napayim sizce
Dilara95 Clk56 bence başla bende o zamanlar basladım ıyıkıde yapmısım esyalar hastane cantası derken 36+5te oglum bırden geldı erken dogum rıskımde yoktu zaten esyaları yıka utule derken hastane cantası eksıklerı duzenle derken 1 ay gecıyo
Fulyaaa1 Clk56 valla bende sizin haftanız da 30 olsun hemen yaparım dedim şuan 32 yim ve hala günden güne atıyorum bel agrıları vs ağırlık oluyor yap derim
eslem06_ Doguma yakın kimsen gelmiycekse temizliğe yardıma VS aynen halin varken yap temizce durur dolabın içinde norcak
Clk56 eslem06_ temizlik şirketi cagircam ama kendimde ikramlik yaparım dondurucuya annem dedeme bakiyo olduğu gün gelir ondan sonra 1 hafta filan kalır diye düşünüyorum
ozgese-s Bence başla 32.haftada başladım 34.haftafayım hala bitmedi çok ağırlaştım zor yapıyorum geç kalmışım valla
Loveis16 Clk56 Benim de kimsem yok sizin gibi düşünüyorum şuan 27 yim herşeyimi aldım biran önce yapayım bitsin ileri ki dönemde başıma ne gelir bilemiyorum
Clk56 Loveis16 bende aynı şeyi düşünüyorum benim 1.trimester hic bulantı olmadı bide 3 de başlar diyorum
nazlisucan Clk56 bence de hemen başlayabilirsin. Kafan rahat olur hem düşünmezsiniz. Ben erkenden yaptım her şeyi şimdi sadece bebişi bekliyoruz 37+3 haftalık💖💖
Clk56 nazlisucan bende öyle yapmak istiyorum son zaman zaten hergun dus vücut temizliği filan bunlara odaklanırim e bide nst için sık gidiliyor galiba
Deletedmom154 Clk56 ben 21 haftalığım odası hazır hatta kıyafetlerde.. Yıkayıp ütülemeye başladım bende
EsengulC Clk56 28haftalığım bi kaç gün önce bitirdim yıkadım ütüledim mis gibi dolaba yerleştirdim bi daha gözüm kesmiyor valla belim koptu
Clk56 EsengulC bende baslıyım o zaman sonra daha zor olmasın zaten ağız bezine kadar utulenecek baya vaktimizi alir
EsengulC Clk56 evet benim oğlumdan kalan kıygetlerde vardı toplam 2 makine dolsu kıyafet oldu ütüle ütüle iki günümü aldı bi de artık ayakta durmak da zorlaşıyor een iyisi erkenden ahllet canım daha çanta hazırlanacak ben onu 34.haftadan sonraya bıraktım