Frdvs25mys Ruya1106 yani yumurtlama da olabilir diye düşünüp değerlendir bak bakalım birkaç güne silikleşiyor mu zaten adetine yakında gebelik testi yaparsın
Ruya1106 Frdvs25mys Aynen canm öyle yapicam zaten hamileysem bu test hep pozitif çıkar siliklesirse demekki yumurtlamadim
Ruya1106 Esrabahar Ovulasyon testin mi hergun koyuydu bende öyle yapicam hergun bakalım nasıl ilerlicek
Esrabahar Ruya1106 aynen bende ilk başta yumurtlama sandım her gün yapmaya devam ettim catlayacakmi diye bakrim her gün koyu çıkti
karakiz1 Ruya1106 ikinci kez yumutlamanida degerlendir canim bazem ayda iki kez yumurtlanabiliyor ve ikaiside tutarsa ikiz gebelik bu sekilde elde ediliyor
Pemberuya Ruya1106 bende birini dinlemiştim ikiz gebelik olabilir diyorlardı bence yine de her ihtimale karşı değerlendirin bugünleri 😍🌸🥑
Ruya1106 Pemberuya Aynen yumurtlama olabilir keşke dün de yapsaydım test belki bugün çatladı dündü yumurtlama 😬
yenigebe_1 Ruya1106 canım bi gebelik testi yapsana pek yumurtlamaya benzemiyor qrtik bu is 🤭 test yapmak için beklesen de stres olacak beklemesen de. Aklına takilacagina için rahatlar inşallah vardır bebisin. Erken gebelik testiyle yap ama .
44Merve44 Ruya1106 merhaba şu an testinizi oldu fotoğrafı göremiyorum bende gebeliğimi yumurtlama testi ile öğrenmiştim görebilsem bir resmi
Esrabahar Ruya1106 benimde 6 gün öyle pozitif çıkmış ovulasyon sonra gebelik testi yapmıştım benim 29 unda yumurtlama oldu sonra 14 ünde gebelik testi yaptm pozitif çıktı
Ruya1106 44Merve44 Canim senin değerin çok yüksek çıkmış benim daha reglime tam 7 gün var o kadar yüksek çıkmaz hamileysemde çatlama olalı 8 gün oldu daha 11 ve 12 ocakta yumurtlamistim
Bfduam Esrabahar adete kaç gün önceden koyulaşmıştı? 44Merve44 siz adetten kaç gün önce öğrenmişti iz ovulasyonla? mororkidee gösteren hangi markaydı hatırlıyor musun?
Ruya1106 Esrabahar 15 gün sonra öğrenmişsin benim daha reglime 7 gün var gebelik testi ile daha çıkmaz dün sabah da pozitifti öğleden sonra yaptım negatifti ama sıvı alımına dikkat etmedim bu sabah yine yaptım pozitif yükleyeyim fotografi
Esrabahar Ruya1106 şöyle oldu benim 14 Mayıs’ta regle oldum sonra 29-30 yumurtlama oldu sonra devam ettim yapmaya hep ovulasyon tekrar pozitif geldi 6 gün boyunca sonra 14 Haziran’da gebelik testi yaptım pozitifti
gamzebngaa_dmr Ruya1106 iki ihtimal var ya tekrar yumurtlama var yada gebelik test yap çıkmazsa bugünleri tekrar değerlendir canım ALLAH sana ikinci bir şans daha vermiş işte ne güzel inşallah hamilesindir ❤️🙏