Smyrayldrm Momcrowns masalh cnm benim ❤️ saglıkla dogsun ınslhh aynn buyuler benkıler ama cok zorlanıyorum cnm 🥰
Momcrowns Smyrayldrm teşekkür ediyorum çocuklarımıza hep sağlık uzun ömür diliyorum bizlere de boool sabır ☺ bende hamilelikten çocuklardan o kadar yoruluyorum ki zorlanıyorum artık bide
Nalan53 KbraSever geçmeyen iştahsızlık bol mide yanmalı yorgun halsiz 😂 herşeyi hazır olan kızımın henüz bir adı yok en büyük eksiklik şuan da bu 😭🙈
EsengulC KbraSever tuvalete çıkma sıklığı benim de çok hele akşamları daha bi fena geveleri artık banyoda yatasım var dışarı çıkmak istiyorum ama hastalık çok arttı tırsıyorum eğilip kalkmak işkence gibi.oluyor oğlum var bi de 4yaşında biraz zorlayıcı oluyor
EsengulC YenianneAzize Valla bizim üst kat çok ses yapıyodu gece birde bile kapısına çıkmışlığım var gidip sölüyodum sornra şükür keskdi
Deletedmom_289 Zeynep0806 valla 10 kilo aldım 30 haftalığım bebeğim en son 28+6da 1446 kg idi doktor bana biraz yavaş Git dedi ama su içsem yarıyor 61 kiloyla hamile kaldım 71 kiloyum
Zeynep0806 Deletedmom_289 benimde 28 de 1300 dü bende 51 le hamile kaldım 61 kiloyum 30 haftalığım bende ama doktorum dikkat etmemi söylemedi
Deletedmom_289 Zeynep0806 ben son ayda 4-5 kilo aldığım için birden söyledi sanırım canım yoksa normali 12-16 aradı heralde ama diyorum bebeğim sağlıklı olsun gerisi önemli değil ya veririm yatkınım
Burclhn YenianneAzize ahh sorma cıldırmak ğzereyim evi başımıza yıkıcaklar kendılerıde ters ınsanlar ugrasıp belada almak ıstemıyorum sabah 9 akşam 11 lere kadar koşuyor asla durmuyor cocuk bazen oyle oluyor ki duvarlar inliyor
YenianneAzize Burclhn bende de çocuktan beter yeni evli karı koca var gece 1 e kadar bagira çağıra konuşmalar kahkahalar çocuktan beter pat pat ayak sesleri sandalye sesleri tangur tungur bi sesler onlar uyuyana kadar uyumak imkansız zaten uyardım yine aynı ne yapacağım bilmiyorum
Sjdhksbsks Bizimde son 70 gün ama çok fzla rahim ve omuz ağrılarım var bnimle aynı durumda olanlar 🙃🙁
Citos Son 66 günde covide yakalandım !!! Öksürük krizleri yaşıyorum , öksürdükçe altıma kaçırıyorum , sürekli çamaşır değişimi artık sinirlerim yıprandı , oturup ağlıyorum sinirimden 😂 Analık zor işmiş şimdiden anladım 🙏🏻🙏🏻
Smyrayldrm Momcrowns Ayn cnm bende oyle 30 haftalık olacagım bel agrısı baslafı cocuklar oyke durmuyo 2.ogkum down sendromu 🧡 o daha bı hareketlı okulları falan ben yurumekte zorlanıyrm daha bebegıme bsy almadım allahım ınslh saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin cnm 🥰 gununde cnm. Benjm
Burclhn YenianneAzize kesınlıkle canım bende uyarsamda duzelecegını sanmadıgım için muhattap olmuyorum Allah yatdımcımız olsun😫