Busra_27_34_ Ya kizlar 33 haftalığız şuan uyuyup uyanınca kemiklerim ağrıyor kaburgalarım filan artık uyumak işkence gibi geçer mi acaba normal mi🥺
Esraliiii Busra_27_34_ maden suyu tavsiye ederim benim yürürken bile bel kemiklerim resmen kütür kütür ediyoordu her gün maden suyu içtim o ağrılar resmen gitti hala iciyrm
Hilalbasak Busra_27_34_ kötü haber dhaa beter oluyor Ben 33 deyken nerdeyse damdan dama ziplayacak moddaydim .'35 den sonra azap rrsmen .Simdi 38 im agliyorum hergun gunler çakili kaldi sanki😏😏😏😏😏
35SD28 Busra_27_34_ benimde oluyor sanki karnımın üzerine yatmış gibi… bazen geçiyor sonra yine başlıyor. Dayak yemiş be hiç uyumamış gibi yarın 30.haftaya gireceğiz.
Busra_27_34_ Deletedmom_33 bak bu doğru eskiden nasıl geçtiğini anlamazdim cuma günü gelsin diye yalvarıyorum artık 😂
Busra_27_34_ Esraliiii hergun düzenli olarak tüketiyorum hamilenin başından beri 🤦ama işe yaramıyor maalesef
Busra_27_34_ Hilalbasak Allah kolaylık versin sanada banada herkese amin yoksa halimiz hâl değil anam 😂😂😂
Busra_27_34_ 35SD28 erken başlamış kıyamam ya benim ki çok yeni olmaya başladı dayak yemiş gibi dediğin gibi hatta ağladım bu sabah ne zaman dayak yemeden uyanacagim ben bu yataktan diye 😂😂😂