Hauat Mide yanmam çok var bu aralar gece 4bucukda uyuyorum mıdemden dolayı sabahda 8 bucuga dogru kalkıyorum yataga girince mıdem yanmaya başlıyor sizin durumlar nasıl anneler 😣
Tanemveannesi_ Hauat iki gündür üst üste midem yanıyordu alkolik gibi elimde maden suyu ağzımda renni ile geziyordum 🥲 bide normalde reflü var midemde elimden bişey gelmiyor
Mylife06 Hauat benimde mide yanmam var doktorum rennie şurup önerdi onu içiyorum rahatliyorum. Ama eger icmek istemezsen ılık süt de iyi geliyor mide yanmasina. 😊
Morprenses Hauat benimde çok arttı maalesef akşam muz yedim diye yanmaya basladı. Muz yani muz.😟 süt içiyorum geçmezse rennie duo içiyorum
Hauat Mylife06 doktor bnada verdı bı şurup adını bılmıyorum ama şurubu atınca da mıdwm bulanıyor sankı diş macunu yiyorum gibi tadı😄
Misa34 Hauat bu mide yanmaniz ayni zamanda bogazinizida yakiyomu . Ben gece uyuyayamaz hale geldim cumartesi kontrolm var
iki_minik_annesi Hauat benim resmen son aylarda civcive yemi cok verirsinde gursa siser ya aha oyle gursagima bisi oluyo ne midem ne bogazim bi yerde bi sikinti var ne uyutuyo ne otutturuyo 😁😁😁
Kubra_elif_ahmet Hauat Yastığını biraz yükseltip yatmayı dene bide o da biraz fayda ediyor ama net geçmiyor bide sıfır barahata geçebilirsin ilaç kullanmak istemezsen