Sezensezen Liyuzamom gözün aydın canım hemen toparlanır iğleşirsin inşallah Allah ım sağ sağlim büyütmeyide nasip etsin 🙏❤️ darısıda bana inşallah banada dua ette doğurayım artık 39+3 oldum
Iremaltnr Liyuzamom Kız doğurdum mu sen😍 Çok geçmiş olsun canım toparlanirsin inşallah bir an önce Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin😘😘
MerveNur- Liyuzamom 🥲🥲🥲🥲🥲🥲 kalbim bi pır pır etti başlığı görünce. Çok merakla bekliyorum hikayeni ii inşallah iyisinizdir 😍 gözün aydın💃💃
Bssrrr Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bende sezeryan olucam hikayenizi sabirsizlikla bekliyo olucamm🥰
Liyuzamom Iremaltnr ah bacım hemde nasıl doğurmak 😅😭❤️ amin inşallah rabbim bekleyen herkese nasip etsin ❤️
Iremaltnr Liyuzamom Ah kuzum ya kıyamam çok şükür bı şekilde atlattın darısı benim gibi bekleyen herkesin başına insallah 😊🙏 Bebişin durumu nasıl sen nasıl oldun merakla bekliyorum hikayeni normal beklerken niye sezeryana döndü acaba😏😑
Liyuzamom Iremaltnr şuan iyiyiz daha hastanedeyiz çıkamadık cuma günü çıkacağız 🤷 yazacağım canım inşallah