3mlek2bebkannesi Bfduam canm bende kaşıntı gibi değilde böyle acayip bi his vardı sanki böyle içten birşey batıyo gibi oturamıyodum
Bfduam bigunanneolucak Idrarda yanma oluyor muydu? sende nasıldı belirtiler mantarken? Sık idrara çıkma kaşınma, kasık ağrısı, hafif yanma?
bigunanneolucak Bfduam idrarda yanma genelde idrar yolu enfeksiyonlarında oluyor. Mantarda o olmuyor. Mantarda yanma kaşınma kasık ağrısı, özelliklede ilişkide yanma çok oluyor.
Bfduam 3mlek2bebkannesi üzülmeni istemem, nikinden anladığım ni melegin cennette mi bekliyor seni canım? Alt kasıkların mı ishal gibi ağrıyordu?
3mlek2bebkannesi Bfduam yok canım oğlumda oldu bu dediğim 2 yaşında şimdi 3 meleğimde de şaşırtıcı bi şekilde hiç bir agrım sızım olmadı ama Rabbim nasip etmedi
Bfduam bigunanneolucak muhtemelen benim mantar o halde. Sık idrara çıkmada oluyor mu mantarda? Akıntı kesik peynir gibi mi?
Clk56 Bfduam enfeksiyon da sarı akıntı oluyor yeni geldi hatta bende şaşırdım açık sarı gibi kesik kesik tuvaletini yapma oluyor
Clk56 Bfduam ben şuan hamileyim canım 27 haftada cikti enfeksiyon idrar tahsiline antibiyotik kullandım ama sanki daha devam.ediyor bakalim randevude ne diyecek doktor