nisacamal Kızlar adetime daha 1 hafta var,test yaptm silik çıktı yani tam belli olmuyo ama gözükyo dikkatli bakınca,hamilemiyim ? 🤔🤔
Naz33 nisacamal canım benimde reglım 3 gün geçmişti test aldım yaptım silik çıktı :)) 5 haftalık hamileymişim 🙏🏻
Erkanur nisacamal bnde üç gün geçnce yapmştm silik çkmştı kan verdik hemen pozitif çıktı sen de kan ver emin ol istersen inşllh pozitiftr 🙏🏽
Emos91 nisacamal ben 4gün kala ilaç kullancam diye ne olur ne olmaz yapmıştım silik çizgi çıkmıştı inanamamıştım bende 🙈🙈 şuan tam 34. Haftadayız Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah
SinemOrkun Yarın bir daha deneyin yine silik çıkarsa hamile olabilirsiniz. Tek testle karar vermek zor.
Neroizm nisacamal silik cizgi zaman gectikce daha belirgin hale geliyor olmali aslinda. Erken sonuc veren testler var bir tane de ondan alin isterseniz.
Papatyamoms Silik çizgi gri değildir umarım çünkü çoğu kişi bundan muzdarip oluyo sonrasında kontrol çizgisiyle karisabiliyo eğer çizgi de bir pembelik kırmızılık herhangi bir renk varsa tebrikler çünkü bende kıl kadar ince bi çizgiyle öğrendim
Babies16 Bazen grimsi buharlasma cizgisi cikiyor.yani altta var olan cizginin yeri belli oluyor.bununla karistrmayin bence en garantisi kan verin
BuseBasderici nisacamal adetinize daha bir hafta varmış idrar testinde hele de yeni oluşan bir gebelik ise hemen çıkmaz. Adet olacağınız gün bence kan tahlili yaptırın kesin sonuç verir
nisacamal BuseBasderici Ben oğluma hamile kaldığımı ilişkiden 9 gün sonra idrar testinde öğrendim,inşAllah yanıltmaz test beni🤗🤗🤲🏻
Papatyamoms nisacamal bayaa dikkatli bakınca gözüküyordu benim akşamına kan verdim çıkmadı ertesi gün tekrar yaptım daha fazla çıktı ve o gün verdim 39 'la hamile oldugumu öğrendim canım:)