defneninannesi91 EceDrn yine de her anın tadını çıkartmak gerek🎈 inşallah vaktinde sağlıkla kavuşuruz ☺️ Sağ olup büyüsünler de ❤️❤️
EceDrn defneninannesi91 kesinlikle ilk 8 ayı anlamadan bitti şimdi anlıyoruz vakit geçmiyor diyoruz kıymet bilmek lazım sağlıkla dopunca canımıza okucaklar gibi 🙈😂🥰
EceDrn Durununannesi46 aminn inşallah sizlere umut verecek pozitif bir hikaye yazmayı canı gönülden isterim 🙏🥰 herkese de pozitif doğum hikayesi dilerim inşallah 🙏😍
EceDrn gurbetcianne97 kavuşmayı tatlı kılıyor nazlı yapıyor kıymeti daha da büyük olsun diye sanırım 🥰😍
EceDrn Feyzaveannesi vallahi geçmiyor geçmiyor diyip 29 u gördük bakalım artık bir şekilde geçecek birde sırt bel ağrıları olmasa tadından yenmicek ama 🤷🏼♀️🤦🏼♀️
Feyzaveannesi EceDrn Kızım hastalandı doğurmaktan vazgeçtim 😂😂. İkisini aynı anda idare edemem 😂 karnımda iyi dursun ben doğurmıycam karnımdan üniversiteye direk geçiş yapacak 😂
EceDrn Feyzaveannesi çok geçmiş olsun kuzuya 🥺 Ay çok güldüm bende direk evlendirme olayını düşündüm de zor gibi 😂😂😂 Allah kolaylık versin ben buna nasıl bakarım diye panik yapıyorum bide 2. Ci yi bilemiyorum şuan hiç 🤷🏼♀️🙈