Nehir-Poyraz Anne88 amiiiinn hepimize inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲🏻 Bekliycem haberini canım 😘
zynpysr1 Melisakpln kese görünür eğer adetin bittikten hemen sonra hamile kaldıysan bebişide küçük bir nokta şeklinde görürsün
seyma-yil Anne88 Anne88 kimyasal da artış pek olmuyo senin artmış bayağı Anne88 kimyasalda bu kadar artış olmuyo seninki artmış ne güzel. Ama girmek için acele etme derim cuma ya da pazartesi dayanabilirsen 👍😀
Anne88 seyma-yil teşekkür ederim canım inşallah kendi doktorum yarın çağırdı cagirdina göre inşallah gorur biseyler 😆😆
Anne88 Nehir-Poyraz canım merhaba az önce doktordan çıktım çok şükür değerim 1315 çıkmış cumartesi gel keseyi görürüz dedi bide kan sulandırıcı felan verdi progestan yazdık düşük olmasın diye heralde
Nehir-Poyraz Anne88 ohh bak dedim ben sana çok sevindim canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Aynen düşük kanama vs olmasın diye vermiştir. Çok mutlu oldum senin adına umarım sağlıklı bi hamilelik olur 🤲🏻🥰
Anne88 Nehir-Poyraz Allah razı olsun kardeşim zaten senin konuşmalarınla geceyi rahat geçirmiştim sende hayirlsiiyla al evladını kucağına inşallah :)),,😘❤️
Nehir-Poyraz Anne88 amiiiin hepimiz inşallah 🤲🏻❤️ Daha sonra keseni gördüğünü kalp atışı duyduğunuda okuruz inşallah stres çok etkili gerçekten olumsuzluklara kapa kendini güzel düşün güzel olsun 🥰
Zeynepp_ Ben geçen hafta gittim 4 haftalık felandim keseyle yolk göründü dün gittim 5+6 hem kese daha net ve bebegide gördüm
Anne88 Zeynepp_ maşallah canm bende gittik bugün ama hiç bişey gözükmedi progeston la coraspirin verdi düşük olmasın diye cumartesi gel keseyi görürüz inşallah dedi hayırlısı bakalım 🥰
Zeynepp_ Anne88 hayırlısı olsun stres yapmayın görürsünüz inşallah ben öğrendiğim zaman gittiğimde benim doktorunda progestan a başlayalım demişti hala kullanıyorum