Ronahi08 Hazniyee maşallah Allah saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin🧿🧿❤son adet tarihime göre(14 Aralık ilk adet günü) 5+1 hamileyim,en son iki gün önce kan verdim hcg 25406 ,o zmn benimkide çok degilmi ya kafamda deli sorular ev Dr da bişey demedi
Hazniyee Ronahi08 tsk ederım Allah herkesın gonlundekı muradı başa getırsın 🙏🏻 bende 5+4 te kan verdım 9095 cıktı degerım oncesınde ultrasyondan. Baktı bebek geride dedı bı kese var ama bı kana bakalım dedı kan yuksek cıkınca 3 gun sonra cıft kese gorundu senınde olabılır degerın yuksek cunku 😂
Bhazal Ozge_ozge ilk yaptığımda 2.07 çıkmıştı doktor 3 gün sonra tekrar ver dedi 48 çıkmıştı bi 3 gün sonra tekrar verdiğimde 200 küsürdü öyle öğrenmiştim😇
07-02-2019 Ozge_ozge ılk hamılelıgımde 2000 lerde ogrendım 2.hamılelıgımde 35000 lerde falandı ogrendım😊
Nilizze gozdetrhn ovalosyonda hiç pozitif görmedim 1 ay boyunca o yüzden akışa bıraktım adet biter bitmez 1 -2 gün arayla denedik normalde 45 50 günü buluodu adetim 45 e gelince kitle denedim hep negatif 60 günü bulunca dayanamadm kan verdim sonuç pozitif ti şükür🙏 Geç döllenme muhtemelen herkes 11-14 gün arası takvimde benimde 25 güne denk gelio sanırım :) çok detaylı oldu ama umarım anlatabilmişimdir😊🥰
Dugmeninaaannesiii Ozgeliko doktorum yavaş yumurtladığımı söyledi ve uygun bi yumurta var çatlatma iğnesi deneyelim dedi ve ilk denemede oldu eşimde bende çok şaşırdık 3 hafta önce çatlatma iğnesi oldum şuan beta 300 yavaş yavaş artıyo
ada58 Hazniyee adet tarihimden 4 gün sonra benim değerim 9800 lerdeydi bir de ne görelim tek bebek, ikiz bebek gerçekten ayrı bir sevinç , allah herkese hayırlısını nasip etsin.