Melikegencl Kızlar kafayı yicem sürekli idrara çıkıyorum dakika başı hatta bazen idrarım var hissediyorum hep hissediyorum 23+3 üz nasıl başa çıkıcam bilmiyorum evden dışarı çıkmak kâbus oldu tutamıyorsun da
ElifAlknl16 Melikegencl ben daha 11+5 haftalığım bende öyleyim ilerleyen zamanlarda napcam bilmiyorum 😑
Happybsrn Melikegencl hamillelik gereği su tüketimimizi fazla yaptığımız için mecbur çok çıkıyoruz 🤣 dakikalarca idrar yaptığımı hatırlıyorum 🤣
atlasinannesiii 30 haftalığım ayağa kalktığım an sıkışıyorum bende aynı öyle dışarıya çıkmaya korkuyorum sürekli petrol yol üstü tuvaletlerine girmek zorunda kalıyorum 😒
Melikegencl atlasinannesiii işte heryerde tuvalete girdiğimiz için enfeksiyonunda oralardan kapıyoruz 😫😫 çıkamıyorum vallahi beş dakika biryere yürümeye başladığım an yeni yapmama rağmen hemen tekrar geliyor
Nessozz İlk haftalarda bende de çok vardı 2. Trimesterda rahatlıyorsun dediler 1 ay bile sürmedi. 20+3 üz 1 2 haftadır yine başladık 😂😂😂 3. Trimester da daha da çok oluyormuş baskıdan dolayı artık evden dışarı hiç çıkamamm çok zor bişeyy.
Melikegencl Nessozz hiç rahatlamadım valla ilk ay yoktu üçüncü ayda başladı benim yürümeye başladığım an geliyor 😫😫